8
Views

Zetor 4511, joka tuotettiin vuosina 1968–1972 Brnossa, Tšekkoslovakiassa, on klassinen traktorimalli, joka tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Tämä malli edustaa Zetorin perinnettä tarjota käytännöllisiä ja kestäviä ratkaisuja maatalouteen.

Tehokas Moottori

Zetor 4511 on varustettu 53 hevosvoiman Zetor-dieselmoottorilla, jonka tilavuus on 3.1 litraa. Moottorin iskun ja porauksen mitat ovat 95 x 110 mm, ja sen nimellisteho saavutetaan 2000 kierrosluvulla minuutissa​​​​.

Moottorin suunnittelu ja teho varmistavat, että traktori pystyy suoriutumaan vaativistakin maataloustöistä.

Monipuolinen Voimansiirto

Traktorissa on 10 eteenpäin suuntautuvaa ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, jotka tarjoavat joustavuutta ja tarkkuutta eri työtehtävissä​​​​. Tämän vaihteiston ansiosta Zetor 4511 pystyy mukautumaan monenlaisiin maasto- ja työolosuhteisiin.

Käytännölliset Ominaisuudet

Zetor 4511:n rakenne tukee 4×4 MFWD 4WD -järjestelmää, tarjoten paremman pidon ja hallittavuuden vaikeissa olosuhteissa. Traktorin ohjaus on tehostettu ja jarrut ovat hydrauliset märkälevyjarrut, mikä lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta​​​​. Lisäksi sen avoimen keskuksen hydrauliikkajärjestelmä tukee 1–3 hydrauliikkaventtiiliä ja tarjoaa 15.1 litran minuutissa pumpun virtauksen​​.

Yhteenveto

Zetor 4511 on todistanut aikojen saatossa olevansa luotettava ja kestävä traktori, joka palvelee maatalouden tarpeita tehokkaasti.

Sen suunnittelussa yhdistyvät perinteet ja käytännöllisyys, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja toimivuutta maatalouskoneissa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *