26
Views

Massey Ferguson 6475 on osa suosittua 6400-sarjaa, jota valmistettiin vuosina 2004–2012. Ranskan Beauvais’ssa valmistettu traktori on tunnettu voimastaan ja monikäyttöisyydestään, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn maatalouden moninaisiin tarpeisiin.

Voima ja Suorituskyky

Traktorissa on Perkinsin valmistama turboahdettu dieselmoottori, joka tarjoaa 133 hevosvoiman tehoa ja 6,0 litran iskutilavuuden. PTO-teho on testattu olevan 113,3 hevosvoimaa, mikä osoittaa traktorin kyvyn suoriutua vaativistakin työtehtävistä tehokkaasti.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä tarjoaa jopa 2900 psi:n paineen ja 29 gpm:n kokonaisvirtauksen, mahdollistaen erilaisten lisälaitteiden käytön ilman suorituskyvyn heikkenemistä​​​​.

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

6475 on varustettu Dyna-6 vaihteistolla, joka sisältää 24 eteenpäin suuntautuvaa vaihdetta ja tarjoaa mukautuvan vaihtoehdon eri työolosuhteisiin. Lisäksi traktorissa on itsenäinen PTO, joka tukee sekä 540 että 1000 rpm nopeuksia, tarjoten joustavuutta erilaisille työkaluille ja laitteille.

Traktorin ohjaamo on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sisältäen ilmastoinnin ja tehokkaan jousituksen, jotka takaavat mukavat työpäivät pitkissäkin työjaksoissa​​​​.

Ulottuvuudet ja Kapasiteetti

Massey Ferguson 6475:n mitat ja paino ovat suunniteltu tasapainottamaan suorituskykyä ja maanläheisyyttä, jolloin traktori soveltuu monenlaisiin maataloustöihin. Traktori tarjoaa 70 gallonan polttoainesäiliön, joka mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkaustarvetta. Lisäksi traktorin nostokyky sekä takana että edessä tukee monipuolisesti erilaisia työkaluja ja laitteita, tehostaen maataloustöitä​​​​.

Yhteenveto

Massey Ferguson 6475 on vankka ja luotettava traktori, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän voimaa, monikäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta.

Sen tekniset ominaisuudet ja suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaiseen maataloustyöhön, tarjoten käyttäjilleen korkean suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *