32
Views

International Harvester 484 on käytännöllinen ja tehokas traktori, joka valmistettiin Doncasterissa, Englannissa vuosina 1977–1984. Tämä malli on erinomainen esimerkki luotettavuudesta ja suorituskyvystä, joista International Harvester on tunnettu.

Tehokas Dieselmoottori

International Harvester 484 on varustettu 2.9 litran kolmisylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 50 hevosvoiman tehon. Moottorin maksimiteho saavutetaan 2200 kierrosluvulla minuutissa, mikä tekee traktorista vahvan ja kestävän valinnan monenlaisiin maataloustöihin​​​​​​.

Käyttäjäystävällinen Voimansiirto

Traktori hyödyntää 8-nopeuksista synkronoitua vaihteistoa, jossa on 8 eteenpäin suuntautuvaa ja 4 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta. Tämä mahdollistaa traktorin joustavan käytön erilaisissa maatalouden töissä ja maastoissa, tarjoten optimaalisen hallinnan ja tehokkuuden​​​​.

Ergonominen ja Turvallinen Rakenne

International Harvester 484 on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen, sisältäen hydrauliset märkälevyjarrut ja hydrostaattisen voimansiirron ohjauksen. Lisävarusteena saatava ROPS-katos lisää turvallisuutta käyttäjälle. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 20 gallonaa (noin 75.7 litraa), mikä takaa pitkät työskentelyajat ilman tankkauksen tarvetta​​​​.

Yhteenveto

International Harvester 484 tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tehoa, käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. Sen luja rakenne ja tehokas moottori tekevät siitä luotettavan valinnan erilaisiin maatilan töihin. Traktorin suunnittelussa on otettu huomioon sekä käyttäjän tarpeet että työtehokkuus, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun nykyaikaiselle maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *