7
Views

Zetor 3011 on vuosina 1960–1967 Tšekkoslovakiassa, Brnossa valmistettu traktori, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Tämä malli kuuluu Zetorin alkuaikojen tuotantoon ja on edelleen suosittu klassikko.

Moottori ja Teho

Zetor 3011 on varustettu 2.3 litran 3-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 39 hevosvoimaa. Moottorin suunnittelu tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän voimaa ja taloudellisuutta, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin maatilatöihin. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 40.1 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkausta​​​​.

Käyttömukavuus ja Ohjaus

Zetor 3011:n ohjaus on hydraulista, ja sen avoin ohjaamo tarjoaa perusmukavuudet pitkien työpäivien aikana. Malli on varustettu 10-nopeuksisella vaihteistolla, joka sisältää 10 eteenpäin suuntautuvaa ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, tarjoten joustavuutta erilaisissa maatalouden töissä​​.

Mitat ja Hydraulijärjestelmä

Traktorin paino on 1480 kg ja akseliväli 191 cm, mikä tekee siitä vakaa ja hallittavan erilaisissa maastoissa. Hydraulijärjestelmässä on 5.3 gpm (20.1 lpm) pumpun virtaus, joka tukee tehokasta lisälaitteiden käyttöä​​​​.

Yhteenveto

Zetor 3011 on aikansa tuote, joka yhä tänä päivänä säilyttää arvonsa luotettavana ja kestävänä traktorina pienimuotoisiin maataloustöihin. Sen yksinkertainen mutta tehokas moottori, käyttömukavuus ja hyvät ohjausominaisuudet tekevät siitä arvostetun valinnan klassisten traktoreiden ystäville.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *