41
Views

John Deere 2040 on traktori, jonka luotettavuus ja kestävyys ovat tehneet siitä suositun valinnan maatiloille ja monenlaisiin maataloustöihin. Valmistettu Saksan Mannheimissa, Baden-Württembergin osavaltiossa, tämä traktori yhdistää vankan rakenteen ja tehokkaan suorituskyvyn​​.

Tekniset ominaisuudet

John Deere 2040 on varustettu John Deeren 2.7L kolmisylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 40,5 hevosvoimaa (29.8 kW) 2,500 kierroksella minuutissa.

Tämän traktorin suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyteen ja toimivuuteen, tarjoten 8-vaihteisen kytkin vaihteiston ja hydrauliset märkälevyjarrut. Sen ohjaustehostin ja mekaaninen takalukitus parantavat hallittavuutta ja turvallisuutta työskentelyn aikana​​.

Mitat ja kapasiteetti

John Deere 2040:n mitat ovat pituudeltaan 3,330 mm, leveydeltään 2,270 mm, ja korkeudeltaan 1,330 mm. Traktorin paino on 2,180 kg, mikä tekee siitä vakaudeltaan erinomaisen eri maaperillä. Polttoainesäiliön tilavuus on 62.5 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkaustarvetta​​.

Suorituskyky ja käytettävyys

Käyttäjät arvostavat erityisesti John Deere 2040:n kykyä suoriutua monenlaisista tehtävistä vaivattomasti. Sen suunnittelussa on huomioitu käyttäjän mukavuus, esimerkiksi kahden pilarin Roll-Gard ROPS -turvarakenteen ja tehokkaan hydrauliikan ansiosta, jotka tekevät pitkistäkin työpäivistä turvallisempia ja mukavampia.

Traktorin vetokyky ja nostovoima tukevat monipuolisesti erilaisia maataloustöitä, tehden siitä luotettavan kumppanin vuodesta toiseen​​.

Yhteenveto

John Deere 2040 on traktori, joka tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tehoa, kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Sen tekniset ominaisuudet ja suunnittelu täyttävät vaativankin käyttäjän tarpeet, tehden siitä arvokkaan investoinnin niin pienille kuin suurillekin maatiloille.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *