43
Views

Valtra 6650, joka valmistettiin vuosina 2000–2004, on keskikokoinen nelivetoisten traktorien sarjaan kuuluva malli. Se on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta, kestävyyttä ja monipuolisuutta maatalouden eri töissä.

Suorituskyky ja Moottori

Traktorin sydämenä toimii tehokas moottori, joka tuottaa jopa 81 kW (108 hevosvoimaa) tehoa. Tämä Valtra-malli kuuluu keskikokoisten traktorien luokkaan ja on varustettu hytillä sekä ilmastoinnilla, tarjoten mukavuutta pitkienkin työpäivien aikana.

Traktorissa on myös mahdollisuus etunostolaitteen ja etu-PTO:n, ilmajarrujen sekä ISO Bus -järjestelmän lisävarusteisiin, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käyttömahdollisuuksia erilaisissa maataloustöissä​​.

Käyttömukavuus ja Ohjaus

Valtra 6650 tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ja ohjattavuuden. Traktori on varustettu tehokkaalla ohjauksella ja mekaanisella takalukituksella, mikä parantaa sen suorituskykyä vaikeissakin olosuhteissa. Hydraulijärjestelmän kapasiteetti on 73.1 l/min, mikä mahdollistaa tehokkaan työkalujen käytön​​.

Mitat ja Kapasiteetti

Valtra 6650:n mitat ja kapasiteetti ovat suunniteltu vastaamaan maatalouden vaatimuksia. Traktorin paino on 4649 kg, mikä yhdessä sen vahvan rakenteen kanssa takaa hyvän vakauden työskentelyn aikana. Polttoainesäiliön tilavuus on 165 litraa, mikä varmistaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkaustarvetta​​.

Yhteenveto

Valtra 6650 on vankka ja monipuolinen traktori, joka on suunniteltu kestämään vaativia maataloustöitä. Sen tehokas moottori, mukavuutta lisäävät varusteet ja monipuolinen hydraulijärjestelmä tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin töihin maatilalla. Traktorin luotettavuus ja suorituskyky ovat tehneet siitä arvostetun työkalun maatalouskoneiden markkinoilla.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *