30
Views

Valtra N92 on vuosina 2007-2012 valmistettu hyötytraktori, joka tunnetaan vahvasta suorituskyvystään ja monipuolisuudestaan maatalouden töissä.

Valtran maine luotettavana traktorimerkkinä näkyy selvästi N92-mallissa, joka tarjoaa vankan teho- ja ominaisuusyhdistelmän.

Tehokas Moottori ja Voimansiirto

Valtra N92:n sydän on SisuDiesel 4.4L 4-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 101 hevosvoimaa. Traktorin voimansiirto on suunniteltu monipuolisiin maataloustöihin, tarjoten 36 vaihdetta eteen- ja taaksepäin, mikä mahdollistaa erittäin tarkan nopeudensäädön eri töissä​​​​.

Kestävyys ja Mukavuus

N92-malli on varustettu nelivedolla (MFWD 4WD), hydraulisilla levyjarruilla ja vakiovarusteena olevalla ohjaamolla, joka takaa käyttömukavuuden pitkilläkin työpäivillä.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä tarjoaa 2843 psi:n työpaineen ja 19.3 gpm:n pumpun virtauksen, mikä mahdollistaa monipuolisten työlaitteiden käytön​​​​.

Mitat ja Käyttöominaisuudet

Valtra N92:n mitat ovat käytännölliset eri työtehtäviin: se painaa 4649 kg ja sen akseliväli on 253 cm, mikä tarjoaa hyvän vakauden ja manööveröintikyvyn. Lisäksi traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 219.9 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman jatkuvaa tankkausta​​​​.

Valtra N92 yhdistää tehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin maataloustöihin. Sen vahva moottori, joustava voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *