29
Views

John Deere 8530, joka valmistettiin vuosina 2006-2009, edustaa John Deeren 8030-sarjan huipputeknologiaa. Tämä riviistutustraktori on suunniteltu vaativiin maatalous- ja vetotöihin, yhdistäen tehon ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla.

Tehokas Suorituskyky

Traktorin sydämenä toimii John Deere 9.0L kuusisylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa jopa 360 hevosvoimaa. Tehon lisäksi traktori tarjoaa 275 hevosvoiman PTO-tehon, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan työlaitteiden kanssa.

Vetoteho on testattu olevan 240.35 hevosvoimaa, ja PTO-teho jopa 312.73 hevosvoimaa, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn monenlaisissa maataloustöissä​​.

Mukavuus ja Hallittavuus

John Deere 8530 on varustettu CommandView ohjaamolla, joka tarjoaa kuljettajalle mukavuutta ja erinomaista näkyvyyttä. Lisäksi traktorissa on voimakas ohjaus ja hydrauliset märkälevyjarrut, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden ja turvallisuuden. Traktorissa on myös Independent Link Suspension (ILS) MFWD -nelivetojärjestelmä, joka parantaa maastokelpoisuutta ja työtehoa​​.

Innovatiiviset Ominaisuudet

John Deere 8530 sisältää useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten äärimmäisen suuren 681 litran polttoainesäiliön, joka mahdollistaa pitkät työpäivät ilman tankkaustarvetta.

Traktorissa on myös kehittynyt hydrauliikkajärjestelmä, joka tarjoaa 31.7 gpm:n pumpun virtauksen ja yhteensä 60 gpm:n kokonaisvirtauksen, mikä mahdollistaa monenlaisten hydraulisten työlaitteiden tehokkaan käytön​​​​.

John Deere 8530 on todellinen voimapesä, joka on suunniteltu kestämään vaativimmatkin maatalouden työtehtävät. Sen huippuluokan suorituskyky, käyttömukavuus ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaiselle maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *