9
Views

Massey Ferguson 6280, tuotannossa vuosina 1999-2003, on tehokas riviviljelytraktori, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin maatalouden töihin. Valmistettu Beauvais’ssa, Ranskassa, tämä traktori yhdistää suorituskyvyn, monipuolisuuden ja kestävyyden.

Moottori ja Teho

Traktorin sydämenä toimii Perkinsin valmistama 6.0 litran 6-sylinterinen dieselmoottori, joka tarjoaa 110 hevosvoiman PTO-tehon.

Tehokas moottori yhdistettynä turboahdukseen ja 32-nopeuksiseen nelivaihteiseen voimansiirtoon varmistaa, että traktori selviytyy vaivattomasti kaikista maatilan töistä. PTO-teho on testattu olevan 111.3 hevosvoimaa, mikä takaa luotettavan suorituskyvyn​​​​.

Käyttömukavuus ja Ohjaus

Massey Ferguson 6280 on varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla ja riippumattomilla hydraulisilla märkälevyjarruilla, jotka takaavat sujuvan ajon ja erinomaisen hallittavuuden.

Vakiovarusteena oleva ohjaamo, valinnainen kaksipylväinen ROPS-alusta sekä mahdollinen Fieldstar-järjestelmä lisäävät käyttömukavuutta ja tuottavuutta​​.

Mitat ja Hydraulijärjestelmä

Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 59 gallonaa (noin 223.3 litraa) ja hydraulijärjestelmän kapasiteetti 16.4 gallonaa (noin 62.1 litraa), mikä varmistaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkausta. Traktorin paino on 10615-11430 paunaa (noin 4814-5184 kg), mikä tekee siitä vakaudeltaan erinomaisen​​​​.

Massey Ferguson 6280 on luotettava valinta maatilalle, tarjoten tehokkuutta ja kestävyyttä kaikkiin maataloustöihin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *