43
Views

John Deere 2450 on vuosina 1987–1994 Saksan Mannheimissa valmistettu maataloustraktori, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan.

Tehokas Moottori ja Hydraulijärjestelmä

Traktorissa on John Deere 3.9 litran 4-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 70 hevosvoimaa. Sen polttoainesäiliön kapasiteetti on 84 litraa, laajennettavissa 135.9 litraan lisätankilla. Traktorin hydraulijärjestelmä on suljettu, jatkuvaan paineeseen perustuva järjestelmä, jonka pumppuvirtaus on 11.6 gpm (43.9 lpm) 190 barin paineessa, tarjoten tehokkaan voiman lisälaitteille​​​​.

Vaihteistot ja Vetotapa

John Deere 2450 on saatavilla sekä 8-vaihteisella osittain synkronoidulla että 16-vaihteisella kaksinopeuksisella powershift-vaihteistolla, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn ja mukautuvuuden erilaisiin työolosuhteisiin. Traktori on saatavilla sekä kaksi- että nelivetomalleina, minkä ansiosta se sopeutuu hyvin erilaisiin maastoihin ja työtehtäviin​​​​.

Mitat ja Paino

2WD-versioon kuuluu 89.2 tuuman akseliväli ja 4WD-versioon 90 tuuman akseliväli. Traktorin paino vaihtelee mallista riippuen 7077 paunasta 8157 paunaan. Traktorin mitat ja paino tekevät siitä vankan ja vakaa käytössä, olipa kyseessä sitten pelto- tai muu maataloustyö​​.

Yhteenveto

John Deere 2450 on vahva ja monipuolinen traktori, joka palvelee maatalouden moninaisia tarpeita luotettavuudellaan ja tehokkuudellaan. Sen kestävä moottori, monipuoliset vaihteistovaihtoehdot ja järeä hydraulijärjestelmä tekevät siitä erinomaisen valinnan nykyaikaiselle maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *