45
Views

Valmet on ollut pitkään tunnettu vahvana toimijana maatalouskoneiden alalla. Alun perin Valtion Metallitehtaiden (Valmet) tuotemerkkinä aloittanut yritys siirtyi traktoritekniikan pariin vuonna 1951, ja sen jälkeen se on ollut merkittävä nimi maatalouskoneiden kehityksessä​​.

Valmetin traktorit ovat tunnettuja niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja innovatiivisista ominaisuuksista, jotka tekevät maataloustöistä entistä sujuvampia ja tuottavampia.

Tekniset eritelmät

H240-laturi esittelee Valmetin sitoutumista innovaatioon ja käyttäjäystävällisyyteen. Sen huippuominaisuudet, kuten yksipisteen hydraulinen liitäntä, helpottavat käyttöä säästäen aikaa ja vaivaa.

Hydraulijärjestelmä on suunniteltu parantamaan sykliaikoja ja tuottavuutta, mikä on elintärkeää maatalouden tehokkuuden kannalta. Lisäksi integroidut pysäköintitelineet tekevät laitteen kiinnittämisestä ja irrottamisesta vaivatonta, ilman että työkaluja tarvitaan​​.

Suorituskyky ja käyttömukavuus

H240:n suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttäjän mukavuus ja laitteen suorituskyky. Esimerkiksi laturin jousitusjärjestelmä (LSS) parantaa merkittävästi kuljetustehokkuutta vaikeakulkuisessa maastossa ja vähentää kuormituksen aiheuttamaa stressiä sekä koneelle että käyttäjälle.

LSS-järjestelmä mahdollistaa myös tarkemman kuormien käsittelyn ja lisää traktorin vakautta, mikä tekee ajokokemuksesta sujuvamman ja turvallisemman​.

Yhteenveto

Valmet H240 edustaa Valmetin perinnettä tuoda markkinoille kestäviä, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä traktoreita. Sen tekniset eritelmät ja suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaiselle maatilalle, joka arvostaa laatua ja kestävyyttä.

H240:n innovatiiviset ominaisuudet, kuten helppokäyttöinen hydraulijärjestelmä ja laturin jousitusjärjestelmä, nostavat tuottavuutta ja käyttömukavuutta uudelle tasolle.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *