54
Views

Valmet 8200 edustaa Valmetin Mezzo-sarjaa, joka on suunniteltu tarjoamaan voimaa ja tehokkuutta vaativaan maatalouskäyttöön. Tämä raskaiden töiden rautainen ratsu on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisiin maatilan töihin.

Voimakas Moottori ja Tehokas Voimansiirto

Sydämenään Valmet 8200:ssa sykkii SisuDiesel 634D dieselmoottori, jonka 6-sylinterinen, nestejäähdytteinen rakenne tuottaa 128.1 hevosvoimaa ja huomattavan 490.1 Nm vääntömomentin.

Moottorin iskutilavuus on 7.4 litraa, mikä yhdistettynä 2225 kierroksen minuuttinopeuteen ja 16.5:1 puristussuhteeseen takaa suuren tehon ja luotettavuuden eri työolosuhteissa. Traktorin Delta Powershift -vaihteisto tarjoaa 36 eteen- ja taaksepäinvaihdetta, mikä mahdollistaa monipuolisen ja joustavan käytön maastossa​​​​.

Käyttäjäystävällisyys ja Mukavuus

Valmet 8200 on suunniteltu käyttäjänsä mielessä, tarjoten tehokkaan ohjaustehostimen ja hydrauliset märkälevyjarrut. Vakiona oleva ohjaamo ilmastoinnilla varmistaa työskentelymukavuuden pitkilläkin työpäivillä.

Traktorin ergonomia ja käyttöliittymä on suunniteltu siten, että koneen hallinta on vaivatonta ja intuitiivista. Traktorin hydrauliikkajärjestelmän virtaus on 70.0 litraa minuutissa, mikä tukee monipuolista työlaitekäyttöä​​.

Mitat ja Paino

Valmet 8200:n mitat ja paino tekevät siitä vankan ja vakautetun työkalun maatalouden tarpeisiin. Sen 100 tuuman (254 cm) akseliväli ja 10360 punnan (4699 kg) paino varmistavat hyvän vakauden ja voiman välityksen maahan kaikissa olosuhteissa. Traktorin ulkomitat, kuten 187 tuuman (474 cm) pituus ja 109.1 tuuman (277 cm) korkeus, on mitoitettu suurien ja vaativien työtehtävien mukaisesti​​.

Yhteenveto

Valmet 8200 on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin maatalousammattilaisten tarpeita. Sen voimakas moottori, monipuolinen voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan monenlaisiin maataloustöihin.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *