42
Views

Valmet 902 on maatalouden monitoimityökalu, joka yhdistää suomalaisen insinööritaidon ja luotettavuuden. Tämä traktori on osa Valmetin laajaa mallistoa, joka on tunnettu kestävyydestään ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan maatiloilla ja metsätöissä ympäri maailmaa.

Tekniset Tiedot

Valmet 902:n sydämenä on Valmet 411 CS turboahdettu dieselmoottori, joka tuottaa 95.2 hevosvoimaa ja tarjoaa vankan 247.1 lb-ft vääntömomentin alhaisella 1500 kierrosluvulla minuutissa. Traktorin voimanlähde on nelisylinterinen ja sen iskutilavuus on 4.4 litraa, mikä takaa voimakkaan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Hi-Trac vaihteistolla varustettu traktori sisältää 16 eteenpäin suuntautuvaa vaihdetta ja neljä taaksepäin, mahdollistaen joustavat ja tarkat liikkeet työskentelyn aikana.

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

Valmet 902 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen, tarjoten tehokkaan ohjaustehostimen ja jousitetun istuimen, jotka takaavat mukavuuden pitkienkin työpäivien aikana.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä on suunniteltu vaativaan käyttöön, tarjoten 6.1 gallonan kapasiteetin ja 3046 psi paineen, mikä mahdollistaa monipuolisten työkalujen ja laitteiden käytön.

Mitat ja Paino

Valmet 902:n mitat ja paino vaihtelevat mallista riippuen; kaksipyörävetoinen versio painaa 3620 kg ja nelipyörävedolla varustettu malli 4040 kg. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 23.8 gallonaa, mikä varmistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tankkauksen tarvetta.

Yhteenveto

Valmet 902 on vahva ja monipuolinen traktori, joka palvelee luotettavasti suomalaisilla maatiloilla sekä muualla maailmassa. Sen tekniset ominaisuudet, kuten tehokas moottori, joustava vaihteisto ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet, tekevät siitä arvokkaan työkalun kaikenlaisiin maatalous- ja metsätöihin​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *