49
Views

Valmet 6000 -traktori, tuotannossa vuosina 1993-1996, on esimerkki maatalousteknologian kehityksestä ja suorituskyvystä. Sen moottori on SisuDiesel 420D, nelisylinterinen ja nestejäähdytetty, tarjoten 75 hevosvoimaa ja 55.9 kW tehoa. 4.4 litran tilavuus ja 268.4 kuution tuumainen iskutilavuus varmistavat tehokkaan ja vaivattoman toiminnan maatalouden eri tehtävissä​​.

Teho ja Käyttömukavuus

Traktorin voimansiirto tarjoaa vaihtoehtoja eri tarpeisiin: 12-nopeuksinen synkronoitu vaihteisto, 24-nopeuksinen kaksivaiheinen voimansiirto ja 36-nopeuksinen kolmivaiheinen voimansiirto.

Tämä monipuolisuus tekee Valmet 6000:sta erittäin sopeutuvaisen eri maataloustöihin. Lisäksi 4×2 2WD ja 4×4 MFWD -nelivetojärjestelmät, yhdistettynä voimakkaaseen ohjaukseen ja märkälevyjarruihin, lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta​​.

Kestävyys ja Luotettavuus

Valmet 6000 on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, joita maataloudessa kohdataan. Traktorin hydrauliikkajärjestelmän virtaus on 18.5 gpm (70.0 lpm), mikä takaa riittävän tehon lisälaitteille. Takaliftin nostokyky on 4500 kg, mikä osoittaa traktorin kyvyn käsitellä raskaitakin työtehtäviä​​.

Valmet 6000:n Merkitys

Valmet 6000 kuvastaa Valmetin sitoutumista tarjota maatalouskoneita, jotka täyttävät korkeat vaatimukset tehokkuudesta, kestävyydestä ja monikäyttöisyydestä.

Sen tekniset ominaisuudet ja suunnittelu vastaavat nykyaikaisten maatilojen tarpeita, tehostaen työskentelyä ja parantaen tuottavuutta. Traktori on osoitus siitä, miten oikeanlaiset investoinnit koneisiin voivat vaikuttaa merkittävästi maatalouden tehokkuuteen ja taloudellisuuteen.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *