14
Views

Valmet 703 on vuosien 1979-1980 aikana tuotettu maataloustraktori, joka edustaa suomalaisen koneenrakennustaidon huippua. Tämä malli on erityisesti tunnettu sen luotettavuudesta ja kestävyydestä, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun maatalouden tarpeisiin.

Tekniset Tiedot

Valmet 703:n sydän on 411 C -mallin moottori, joka on 4-sylinterinen ja tarjoaa 75 hevosvoiman tehon 2200 kierroksella minuutissa. Traktorin vääntömomentti on 270 Nm 1200 kierroksella minuutissa, mikä takaa voimakkaan suorituskyvyn erilaisissa työtehtävissä.

Traktorissa on 16+4 vaihdetta, jotka mahdollistavat monipuolisen nopeuden säätelyn eri työolosuhteissa.

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

Valmet 703 on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ajatellen. Sen ohjaustehostin ja mekaanisesti hallittava kolmipistekiinnitys tekevät traktorin käytöstä vaivatonta. Traktorin kääntösäde on 8,3 metriä 2WD-tilassa ja 11 metriä 4WD-tilassa, mikä tekee siitä ketterän myös ahtaissa tiloissa.

Suorituskyky ja Tehokkuus

Hydraulipumpun kapasiteetti on 35 litraa minuutissa, ja kolmipistekiinnityksen maksimikuormitus on 2900 kg, mikä varmistaa traktorin kyvyn suoriutua vaativistakin maataloustöistä. PTO-nopeus on 540 rpm, mikä on yleisesti käytössä oleva standardi, mahdollistaen monien erilaisten työkoneiden käytön.

Valmet 703 on osoittanut arvonsa maatalouden työvälineenä, yhdistäen perinteisen suomalaisen laadun ja modernin teknologian saumattomasti yhteen. Sen tekniset ominaisuudet ja käyttömukavuus tekevät siitä luotettavan valinnan monenlaiseen käyttöön​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *