15
Views

Valmet 1103 on maataloustraktori, joka on suunniteltu suoriutumaan vaativista maataloustöistä. Sen tuotantoaika sijoittuu vuosiin 1979-1980, jolloin Valmet vakiinnutti asemansa alalla luotettavana ja kestävänä traktorimerkkinä.

Suorituskyky ja Voima

Traktori on varustettu 411 CS -moottorilla, joka on nelisylinterinen turboahdettu dieselmoottori. Moottorin iskutilavuus on 4400 cm3, ja se tuottaa maksimitehon 107 hevosvoimaa 2300 kierroksella minuutissa. Maksimivääntömomentti on 370 Nm 1500 kierroksella minuutissa, mikä takaa hyvän suorituskyvyn erilaisissa työtehtävissä.

Hallittavuus ja Mukavuus

Valmet 1103:ssa on 16+4 vaihdetta, jotka mahdollistavat tarkan nopeudensäädön työskentelyn aikana. Traktorin hydraulipumpun kapasiteetti on 35 litraa minuutissa, ja kolmipistekiinnityksen maksimikuormitus on 3230 kg. Tämä tekee traktorista monipuolisen työkoneen erilaisiin maatalouden tarpeisiin. Lisäksi traktorin ohjaustehostin ja mekaanisesti hallittava kolmipistekiinnitys parantavat käyttömukavuutta.

Kestävyys ja Luotettavuus

Valmet 1103:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja luotettavuuteen, mikä näkyy traktorin vankassa rakenteessa ja laadukkaissa komponenteissa. Traktorin 4WD-version kokonaispaino on 4730 kg, ja se on varustettu 18,4-34 tuuman renkailla sekä edessä että takana, mikä takaa hyvän pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Valmet 1103 edustaa suomalaisen koneenrakennustaidon parhaimmistoa, yhdistäen tehokkaan suorituskyvyn, hallittavuuden ja kestävyyden. Se on osoittautunut arvokkaaksi työkaluksi maatalouden moninaisissa työtehtävissä, tarjoten luotettavuutta ja tehokkuutta käyttäjilleen vuosikymmenien ajan​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *