9
Views

Valmet 205 on osa Valmetin laadukasta traktorisarjaa, joka valmistettiin vuosina 1989-1991. Tämä malli on suunniteltu erityisesti monipuoliseen käyttöön maatiloilla, yhdistäen luotettavuuden ja tehokkuuden kompaktissa koossa.

Teho ja Moottori

Traktorin sydämenä toimii Valmetin valmistama 2.7 litran dieselmoottori, joka tuottaa 49 hevosvoiman tehoa. Moottorin suunnittelussa on keskitytty taloudellisuuteen ja luotettavuuteen, mikä takaa traktorin suorituskyvyn erilaisissa maataloustöissä.

Tehon ja moottorin ominaisuudet tekevät Valmet 205:sta erinomaisen valinnan vaativaankin käyttöön​​​​​​.

Mitat ja Kapasiteetti

Valmet 205:n mitat ovat tasapainoiset: pituus on 385 cm, korkeus 261 cm ja se painaa 2710 kg. Traktori on suunniteltu tarjoamaan hyvää hallittavuutta ja vakautta työskentelyssä.

Polttoainesäiliön tilavuus on 73.1 litraa, mikä mahdollistaa pitkän toiminta-ajan ilman jatkuvaa tankkaustarvetta​​​​.

Hydrauliikka ja Vetokyky

Hydrauliikkajärjestelmän virtaus on 39 litraa minuutissa, mikä takaa tehokkaan ja joustavan työvälineiden käytön. Traktorin nostolaite on suunniteltu kestämään ja tarjoaa 2500 kg nostokyvyn, mikä mahdollistaa erilaisten työlaitteiden helpon käytön​​​​.

Yhteenveto

Valmet 205 on vankka ja monipuolinen traktori, joka tarjoaa luotettavuutta ja tehoa maatalouden eri tarpeisiin. Sen kompakti koko, tehokas moottori ja hyvä nostokyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaiseen työhön maatilalla.

Traktori yhdistää Valmetin tunnetun laadun ja suorituskyvyn, tarjoten kestävän ja taloudellisen vaihtoehdon maatalouskoneeksi.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *