52
Views

Valmet 6800 esittelee suomalaisen insinööritaidon ja innovaation parhaimmillaan maatalouskoneiden saralla. Vuosina 1996-2001 tuotettu, tämä traktori yhdistää voiman, kestävyyden ja monipuolisuuden tavalla, joka vastaa nykyaikaisen maatalouden vaatimuksiin.

Tehokas Suorituskyky

Traktorin sydämenä toimii SisuDiesel 420 DWI -moottori, joka on nelisylinterinen turboahdettu dieselmoottori. Moottorin tilavuus on 4,4 litraa, ja se tuottaa 114 hevosvoimaa, tarjoten vahvan perustan kaikenlaisille maataloustöille. Voimansiirto on varustettu Delta Powershift-vaihteistolla, joka mahdollistaa 36 vaihteen käytön eteen- ja taaksepäin, tarjoten erinomaisen hallittavuuden ja joustavuuden työskentelyyn.

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

Valmet 6800:ssa on vakiona ohjaamossa ilmastointi, tehden pitkistäkin työpäivistä miellyttävämpiä. Voimanohjaus ja märkälevyjarrut takaavat sujuvan ja turvallisen käytön. Lisäksi traktorin hydrauliikan tuotto on 19,3 gallonaa minuutissa, mikä tukee tehokkaasti erilaisia hydraulisia työkoneita.

Kestävyys ja Luotettavuus

Tämä traktorimalli painaa 4409 kg ja sen vetokyky on suunniteltu kestämään vaativimpiakin olosuhteita. Traktorin mitat ja rengaskoko, 13.6R24 edessä ja 18.4R38 takana, varmistavat hyvän vakauden ja pito eri maastoissa. Valmet 6800 on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita, tarjoten luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä kaikissa maataloustöissä.

Valmet 6800 osoittautuu monipuoliseksi työjuhdaksi, joka vastaa nykyaikaisen maatalouden vaatimuksiin. Sen suorituskyky, käyttömukavuus ja kestävyys tekevät siitä arvokkaan kumppanin maatiloille ympäri Suomea​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *