17
Views

Valmet 612 -moottorista tai sen teknisistä tiedoista ei löytynyt suoraa tietoa, mutta löysin tietoja Valmet 6200 -traktorista, joka voi tarjota jonkin verran vertailukohtaa, sillä molemmat traktorit kuuluvat saman valmistajan tuotantoon ja saattavat jakaa joitakin ominaisuuksia.

Tehokas Moottori

Valmet 6200 -traktorissa on SisuDiesel 420DSRE -moottori, joka on turboahdettu ja nestejäähdytetty. Nelisylinterinen moottori tarjoaa 80 hevosvoiman tehon ja 268.4 kuution tilavuuden, joka vastaa modernien maatalouskoneiden tarpeita. Moottorin iskutilavuus on 4.252×4.724 tuumaa (108 x 120 mm), mikä mahdollistaa voimakkaan suorituskyvyn erilaisissa maataloustöissä​​.

Kestävä Rakenne

Traktorin rakenne on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Sen 4×4 MFWD-nelivetomekanismi ja hydrostaattinen tehostettu ohjaus parantavat liikkuvuutta ja hallittavuutta erityyppisillä maastoilla. Traktorissa on myös märkälevyjarrut, jotka tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman​​.

Monipuoliset Ominaisuudet

Traktorin hydrauliikka sisältää Ursomatic-järjestelmän, jossa on kaksi venttiiliä ja joka tarjoaa 70.0 l/min pumpun virtauksen. Tämä mahdollistaa monipuolisten työlaitteiden käytön. Voimanottoakseli (PTO) on itsenäinen, ja se tukee sekä 540 että 1000 RPM nopeuksia, mikä tekee traktorista entistä monikäyttöisemmän​​.

Vaikka nämä tiedot koskevat Valmet 6200 -traktoria, ne antavat käsityksen Valmet-traktoreiden yleisestä suorituskyvystä ja teknisistä ominaisuuksista. On mahdollista, että Valmet 612 jakaa joitakin näistä ominaisuuksista, vaikka tarkat tiedot voivat vaihdella.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *