25
Views

Valmet 6100 edustaa Mezzo-sarjaa, joka on tunnettu vahvasta suorituskyvystään ja kestävyydestään maatalouden töissä. Valmistettu vuosina 1991-1994 Suomessa, tämä traktori on suunniteltu monenlaiseen käyttöön, yhdistäen tehokkuuden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla.

Tekniset tiedot

Valmet 6100 on varustettu SisuDieselin 3.3 litran turboahdetulla dieselmoottorilla, joka tuottaa 77,8 hevosvoimaa (58 kW). Tämä kolmisylinterinen voimanlähde tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

Traktorissa on saatavilla useita vaihteistovaihtoehtoja, mukaan lukien 12-vaihteinen synkronoitu vaihteisto, 24-vaihteinen kaksinopeuksinen powershift ja 36-vaihteinen kolminopeuksinen powershift, jotka kaikki parantavat käyttömukavuutta ja tehostavat työskentelyä​​​​.

Mitat ja nostokyky

Pituudeltaan 169,1 tuumaa (429 cm) ja korkeudeltaan 106,1 tuumaa (269 cm), Valmet 6100 on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen vakaus ja hallittavuus. Sen paino on 8818 lbs (3999 kg), mikä tekee siitä vankan ja luotettavan työkalun maatalouskäytössä. Traktorin nostokapasiteetti on huomattava, 9700 lbs (4399 kg), mikä mahdollistaa raskaiden kuormien käsittelyn​​​​.

Käyttömukavuus ja suorituskyky

Valmet 6100 on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, tarjoten voimakkaan ohjauksen, tehokkaat märkälevyjarrut ja vakiovarusteena olevan ohjaamon, johon on saatavilla valinnainen ilmastointi.

Näiden ominaisuuksien ansiosta traktori tarjoaa mukavuutta ja hallintaa pitkienkin työpäivien aikana. Lisäksi sen monipuoliset vaihteistovaihtoehdot ja korkea nostokyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin maataloustöihin​​​​.

Yhteenveto

Valmet 6100 on luotettava valinta maatalousyrittäjille, jotka arvostavat kestävyyttä, suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Sen tehokas moottori, monipuoliset vaihteistot ja vankka rakenne tekevät siitä ihanteellisen traktorin erilaisiin maatalouden tehtäviin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *