31
Views

John Deere 2140 on monipuolinen ja tehokas traktori, joka valmistettiin Saksan Mannheimissa vuosina 1980-1987. Sen suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyteen ja kestävyyteen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan monenlaisiin maataloustöihin.

Suorituskyky ja tekniset tiedot

John Deere 2140 on varustettu 3.9 litran 4-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 89.9 hevosvoimaa bruttotehona ja 80.5 hevosvoimaa nettotehona. Traktorissa on kaksi vaihteistovaihtoehtoa: 8-nopeuksinen osittain synkronoitu vaihteisto ja 16-nopeuksinen kaksinopeuksinen powershift.

Tämä mahdollistaa laajan nopeusvalikoiman eri työtehtäviin. Traktorin PTO-teho on ilmoitettu olevan 72.4 hevosvoimaa, mikä tekee siitä kykenevän ajamaan useita eri työkoneita tehokkaasti​​.

Mitat ja kapasiteetti

John Deere 2140:n mitat ovat sovitettu maatalouden tarpeisiin, painon ollessa 7800-8700 paunaa riippuen varustelusta. Polttoainesäiliön tilavuus on 22.4 gallonaa (noin 84.8 litraa), mikä mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tankkauksen tarvetta.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmän kapasiteetti on 11 gallonaa (noin 41.6 litraa), ja se tukee 1-3 venttiiliä, tarjoten riittävän virtauksen ja paineen erilaisille hydraulisille työvälineille​​​​.

Käyttö ja mukavuus

John Deere 2140 tarjoaa käyttäjilleen valinnan kahden tai nelipyörävedon välillä, mikä parantaa traktorin soveltuvuutta erilaisiin maasto-olosuhteisiin. Lisävarusteena saatavilla oleva Sound-Gard-ohjaamo tarjoaa mukavuutta ja suojaa käyttäjälle pitkäaikaisessa käytössä. Traktorin ohjaustyyppi on voimakas, ja sen märkälevyjarrut takaavat turvallisen pysähtymisen myös raskaissa olosuhteissa​​.

Yhteenveto

John Deere 2140 yhdistää suorituskyvyn, kestävyyden ja käyttömukavuuden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen valinnan maatalouskäyttöön. Sen tekniset tiedot ja suunnittelu vastaavat vaativienkin maataloustöiden tarpeita, tarjoten luotettavan ja tehokkaan työkoneen monenlaiseen käyttöön.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *