225
Views

Moottorin Tyyppi: Diesel
Hevosvoima: 45 HV
Sylinterit: 3
Ajotyyppi: 2WD
Vaihteisto: Manuaali
Polttoainekapasiteetti: Noin 40 Litraa
PTO (Voimanotto): Takapää
Paino: Noin 2000 kg
Mitat (P x L x K): Noin 3400 x 1700 x 2300 mm
Ohjaustyyppi: Voimaohjaus
Akseliväli: Noin 200 cm
Hydraulijärjestelmä: Avoin Keskus, Täysi Elävä Hydrauliikka

Valmet 502 on klassinen traktorimalli, joka on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Suomessa valmistettu traktori on ollut suosittu valinta pieniin ja keskisuuriin maataloustöihin. Erityisesti 502-mallia arvostetaan sen kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta, mikä tekee siitä pitkäaikaisen sijoituksen monille viljelijöille.

Suunnittelu ja Rakenne

Valmet 502:n suunnittelu on yksinkertainen mutta toiminnallinen, mikä heijastaa käytännönläheistä suomalaista koneiden suunnittelufilosofiaa. Traktori on rakennettu kestävästä rungosta, joka sietää raskasta käyttöä erilaisissa maatalousolosuhteissa.

Kompaktit mitat tekevät traktorista sopivan pienille pelloille ja ahtaisiin tiloihin, mikä on merkittävä etu monille käyttäjille.

Moottori ja Suorituskyky

Valmet 502:n sydämessä on kestävä moottori, joka tunnetaan kestävyydestään ja tehokkuudestaan. Siinä on voimakas dieselmoottori, joka tarjoaa luotettavan tehonlähteen erilaisiin maataloustöihin.

Moottorin suunnittelussa keskitytään jatkuvan suorituskyvyn tarjoamiseen samalla kun ylläpidetään polttoainetehokkuutta, mikä on tärkeää kustannustehokkaassa maataloudessa.

Vaihteisto ja Käsittely

Valmet 502:ssa on vaihteisto, joka on suunniteltu tarjoamaan sujuva ja herkkä käsittely. Siinä on useita vaihteita, jotka soveltuvat eri nopeuksille ja maastoille, mikä tekee traktorista monipuolisen erilaisiin maataloustöihin.

Käsittelyä parantaa myös hyvin suunniteltu ohjausjärjestelmä, joka takaa helpon hallinnan ja ohjattavuuden, mikä on elintärkeää tarkkuutta vaativissa maataloustöissä.

Hydrauliikka ja Lisälaitteet

Valmet 502:n avainominaisuuksiin kuuluu sen hydrauliikkajärjestelmä, joka on kestävä ja luotettava. Tämä järjestelmä mahdollistaa erilaisten lisälaitteiden käytön, mikä lisää traktorin monipuolisuutta.

Se pystyy tehokkaasti käyttämään laitteita, kuten aura-, muokkaus- ja lastauslaitteita, mikä tekee siitä monitoimityökalun erilaisiin maataloustöihin.

Kuljettajan Mukavuus ja Hallintalaitteet

Valmet 502 on suunniteltu kuljettajan mukavuutta silmällä pitäen. Hallintalaitteet on sijoitettu intuitiivisesti ja ne ovat helposti käytettävissä, mikä vähentää väsymystä pitkien työtuntien aikana.

Traktorin istuin on suunniteltu tarjoamaan riittävästi tukea ja mukavuutta, mikä on olennaista koneelle, jota käytetään pitkään.

Kestävyys ja Huolto

Kestävyys on Valmet 502:n tunnusmerkki. Kestäväksi rakennettu traktori kestää maatalouden vaativat olosuhteet.

Huolto on suhteellisen yksinkertaista, sillä osat ovat helposti saavutettavissa ja yksinkertainen suunnittelu helpottaa nopeita korjauksia ja säännöllistä ylläpitoa.

Yhteenveto

Yhteenvetona Valmet 502 -traktori on osoitus tehokkaasta ja kestävästä koneensuunnittelusta. Sen kestävä moottori, monipuolinen vaihteisto ja luotettava hydrauliikkajärjestelmä tekevät siitä sopivan laajaan valikoimaan maataloustöitä.

Kuljettajan mukavuuteen ja helppohoitoisuuteen keskittyminen lisää sen houkuttelevuutta, mikä tekee siitä arvokkaan omaisuuden maatalousalalla. Sen kestävä suosio on selvä merkki sen laadusta ja toiminnallisuudesta maatöissä.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *