47
Views
Moottorin Tyyppi Nelitahtinen, nestejäähdytteinen, rivimoottori
Polttoainetyyppi Bensiini
Sylinterit 3
Iskutilavuus 3.3 L, 3,294 cm³, (201.0 cu·in)
Sylinterin halkaisija ja iskun pituus 112.0 mm X 112.0 mm (4.41 in X 4.41 in)
Alusta 4×2 2WD
Ohjaustyyppi Voimaohjaus
Jarrut Kostealevyjarrut
Vaihteiston tyyppi Vääntömuunnin ja vaihteisto kuivalla levykytkimellä
Vaihteet 4 eteenpäin ja 4 taaksepäin / 6 eteenpäin ja 4 taaksepäin
Eturenkaat Teollisuus: 7.50×16
Takarenkaat Teollisuus: 16.9×24
Hydraulijärjestelmän kapasiteetti 79.5 L (21 US. gal, 17.5 Imp. gal.)
Hydraulijärjestelmän paine 2000 psi (137.9 bar)
Pumppuvirtaus 25.3 gpm (95.8 lpm)
Akseliväli 80 tuumaa (203 cm)
Paino 11400 lbs (5171 kg)

Ford 550 -traktori edustaa Fordin maatalouskoneiden pitkää perinnettä ja on tunnettu erityisesti teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Traktori on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille maatiloille, ja sen tekniset yksityiskohdat tekevät siitä erinomaisen työkalun monipuolisiin maataloustöihin.

Moottori ja Suorituskyky

Ford 550:n sydän on sen tehokas moottori, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettava ja jatkuva suorituskyky. Fordin insinööritaidon ansiosta moottori on polttoainetehokas ja tuottaa vähemmän päästöjä. Moottorin tehokkuus yhdistettynä ympäristötietoisuuteen tekee traktorista suositun valinnan nykyaikaisille viljelijöille.

Vaihteisto ja Ohjaus

Traktori on varustettu monipuolisella vaihteistolla, joka mahdollistaa eri nopeudet ja helpottaa erilaisten maataloustöiden suorittamista. Vaihteiston sujuvuus ja herkkä ohjausjärjestelmä tekevät ajamisesta mukavaa ja tehokasta, mikä on tärkeää pitkien työpäivien aikana.

Hydrauliikka ja Työvälineet

Ford 550 erottuu edistyneellä hydrauliikkajärjestelmällään, joka lisää traktorin käyttömahdollisuuksia. Järjestelmän ansiosta traktori soveltuu monenlaisten työvälineiden, kuten aura- ja kuormauslaitteiden käyttöön, muuttuen monikäyttöiseksi työkaluksi maataloudessa.

Kuljettajan Mukavuus

Kuljettajan mukavuus on otettu huomioon traktorin suunnittelussa. Ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet ja mukava istuin vähentävät rasitusta ja tekevät traktorin käytöstä nautinnollista pitkienkin työpäivien aikana.

Kestävyys ja Huollettavuus

Ford 550:n kestävyys on yksi sen avainominaisuuksista. Yksinkertainen huollettavuus ja pitkäikäiset komponentit takaavat, että traktori palvelee luotettavasti vuosia. Helppo pääsy huollettaviin osiin tekee ylläpidosta ja mahdollisista korjauksista vaivatonta.

Yhteenveto

Ford 550 on teknisesti edistyksellinen traktori, joka yhdistää tehokkaan moottorin, sujuvan vaihteiston ja monikäyttöisen hydrauliikan. Sen suunnittelu on keskittynyt kuljettajan mukavuuteen ja helppoon huollettavuuteen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan nykyaikaiselle viljelijälle. Traktori ei ainoastaan tee maataloustöitä tehokkaasti, vaan se on myös suunniteltu kestämään ajan koettelemukset.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *