82
Views
Moottorin Tyyppi: Diesel
Hevosvoima: 16 HV
Sylinterit: 3
Ajotyyppi: 4WD
Vaihteisto: Manuaali
Polttoainekapasiteetti: 13 Litraa
PTO (Power Take-Off): Takapää
Paino: 545 kg
Mitat (P x L x K): 2400 x 1300 x 1350 mm
Ohjaustyyppi: Manuaaliohjaus
Akseliväli: 156 cm
Hydraulijärjestelmä: Avoin Keskus
Eturenkaan Koko: 6-12
Takarenkaan Koko: 8.3-16
Jarrut: Kostea Levy
Jäähdytysjärjestelmä: Nestemäinen Jäähdytys
Sähköjärjestelmä: 12V, Vaihtovirtageneraattori
Kuormaajan Malli: Kubota LA211 (valinnainen)
Kaivurin Malli: Kubota BH75 (valinnainen)
Nostokyky: Noin 750 kg
Maavara: 340 mm
Kääntösäde: Noin 2.3 metriä
Käyttönopeus: Enintään 20 km/h
3-Pistekiinnike: Luokka I

Kubota B7100 on kompakti hyötytraktori, joka on saavuttanut maineen luotettavana ja monipuolisena. Se on erinomainen vaihtoehto pienimuotoiseen maatalouteen, maisemointiin ja puutarhanhoitoon, ja se on osoitus Kubotan sitoutumisesta laatuun ja suorituskykyyn.

Suunnittelu ja Rakenne

Kubota B7100 on kompaktin kokoinen, noin 67 tuumaa pitkä ja 44 tuumaa leveä. Tämän koon ansiosta se on helposti ohjattava ja sopii ahtaisiin tiloihin. Rakenne on tukeva, mikä osoittaa Kubotan panostuksen kestävyyteen. Vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän jopa säännöllisessä käytössä monenlaisissa olosuhteissa.

Moottorin Tekniset Tiedot

B7100:n sydämenä toimii Kubota D750-A -dieselmoottori. Tämä moottori on 3-sylinterinen, 0,7 litran tehopakkaus, joka tuottaa noin 16 hevosvoimaa. Kompaktista koostaan huolimatta moottori tarjoaa riittävästi tehoa monenlaisiin tehtäviin, niitto- ja kyntötöistä lähtien.

Vaihteisto ja Käsittely

Traktorissa on hammaspyörävaihteisto, jossa on 6 eteenpäin ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta. Vaihteiden kirjo tarjoaa joustavuutta, mahdollistaen optimaalisen nopeuden valinnan erilaisiin tehtäviin. Jotkut B7100-mallit ovat varustettu nelivedolla, mikä parantaa vetovoimaa ja suorituskykyä, erityisesti haastavassa maastossa.

Hydrauliikka ja Voimanotto

B7100 on varustettu vankalla hydrauliikkajärjestelmällä ja takana sijaitsevalla voimanotolla (PTO), mikä tekee siitä yhteensopivan useiden lisälaitteiden kanssa. Tämä monipuolisuus mahdollistaa sen, että traktori suoriutuu helposti niin niitto-, lastaus- kuin kyntötöistäkin. PTO ja hydrauliikka on suunniteltu helppokäyttöisiksi, mikä tekee lisälaitteiden kiinnittämisestä ja käyttämisestä yksinkertaista.

Mukavuus ja Käytettävyys

Kubota on suunnitellut B7100:n ottaen huomioon operaattorin mukavuuden. Hallintalaitteet on sijoitettu ergonomisesti helposti saavutettaviksi, ja istuin on suunniteltu mukavaksi pitkäaikaisessa käytössä. Traktorin asettelu on intuitiivinen, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen myös niille, jotka ovat uusia traktorin käytössä.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Kubota B7100 on vankka valinta niille, jotka tarvitsevat kompaktin mutta tehokkaan traktorin. Sen luotettava moottori, monipuolinen vaihteisto ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekevät siitä suositun valinnan pienimuotoisten maanviljelijöiden, maisemoijien ja puutarhureiden keskuudessa. Sen maine kestävyydestä ja suorituskyvystä varmistaa, että se on kannattava sijoitus monenlaisiin ulkotöihin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *