10
Views

Valmet 6600 on suomalaisen traktoriteollisuuden luotettava tuotos, joka palveli maatalouden tarpeita vuosina 1991-2000. Sen suunnittelussa yhdistyvät kestävyys, voima ja käytännöllisyys, mikä tekee siitä ihanteellisen työjuhdan monenlaisiin maatilan tehtäviin.

Tehokas Moottori ja Voimansiirto

Valmet 6600:n sydämessä sykki SisuDiesel 420 DS, turboahdettu nelisylinterinen, nestejäähdytteinen dieselmoottori, jonka tilavuus on 4,4 litraa. Moottori tarjoaa 103,3 hevosvoiman tehoa ja 298,7 lb-ft vääntöä, mikä varmistaa traktorin suorituskyvyn vaativissakin työolosuhteissa.

Traktorissa on vaihtoehtoisesti 24-nopeuksinen kaksivaihteinen voimansiirto tai 36-nopeuksinen kolmivaihteinen Delta Powershift -vaihteisto, jotka molemmat tarjoavat laajan valikoiman vaihteita eri työtehtäviin​​.

Mitat ja Kapasiteetti

Valmet 6600:n mitat ovat tasapainoiset; sen pituus on 442 cm, korkeus 275 cm (hytin kanssa), ja se painaa 4399 kg. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 165 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkaustarvetta.

Traktorin akseliväli on 232 cm, mikä yhdessä renkaiden kanssa (edessä 13.6R24 ja takana 16.9R38) varmistaa hyvän vakauden ja hallittavuuden erilaisilla alustoilla​​​​.

Hydraulijärjestelmä ja Nostolaitteet

Hydraulijärjestelmän virtaama on 70,0 l/min, mikä takaa riittävän öljyvirtauksen monimutkaisiinkin hydraulisiin työlaitteisiin. Traktorin nostolaite on luokkaa II, ja sen nostokyky on 5499 kg, mikä tekee suurtenkin työlaitteiden ja lisävarusteiden käytöstä vaivatonta​​​​.

Yhteenveto

Valmet 6600 on osoitus suomalaisen insinööritaidon luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten tehokas moottori, laaja vaihteisto ja vankka rakenne, tekevät siitä arvokkaan työkalun maatalouden eri tarpeisiin. Tämä traktori ei ainoastaan vastaa vaativien maataloustöiden haasteisiin vaan myös tarjoaa kestävyyttä ja suorituskykyä, jotka kestävät aikaa.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *