35
Views

Deutz-Fahr DX 4.70 on maataloustraktori, joka tunnetaan vankasta rakenteestaan ja monipuolisesta käytettävyydestään. Valmistettu vuosina 1983–1989, tämä malli on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi monenlaisissa maataloustöissä.

Tehokas Suorituskyky

DX 4.70 on varustettu Deutz BF4L913 -moottorilla, joka on nelisylinterinen, turboahdettu dieselmoottori. Moottorin iskutilavuus on 4,1 litraa, ja se tuottaa 90 hevosvoimaa. Traktori on saatavilla sekä kaksi- että nelivetoversioina, mukana on mekaaninen taka-akselin lukko ja OPTITRAC etuakselin lukko, mikä parantaa traktorin suorituskykyä vaikeissa maastoissa.

Innovatiivinen Voimansiirto

DX 4.70 tarjoaa 15-nopeuksisen täyssynkronoidun vaihteiston sekä 20-nopeuksisen hitaan käynnin vaihteiston, jolloin traktorilla voi työskennellä erittäin tarkasti erilaisissa työtehtävissä. Vaihteiston öljykapasiteetti on 38 litraa, mikä takaa luotettavan ja kestävän toiminnan pitkäaikaisessa käytössä.

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

DX 4.70 on varustettu hydraulisilla kuivalevyjarruilla ja tehostetulla ohjauksella, mikä tekee traktorin käsittelystä vaivatonta ja turvallista. Mastercab-ohjaamo, joka on vakiona ilmastoinnilla varustettu, tarjoaa kuljettajalle mukavat työskentelyolosuhteet.

Lisäksi traktorin avoimen keskuksen hydraulijärjestelmä, jossa on 19,6 gpm:n pumppuvirtaus ja 175 barin paine, varmistaa, että lisälaitteiden käyttö on tehokasta ja vaivatonta.

Yhteenveto

Deutz-Fahr DX 4.70 on tehokas ja monipuolinen traktori, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin maatalouden töihin. Sen vahva moottori, monipuolinen voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan nykyaikaiselle maatilalle.

Traktorin luotettavuus ja suorituskyky ovat tehneet siitä arvostetun mallin Deutz-Fahrin traktorivalikoimassa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *