35
Views

Leyland 472 on vuosina 1979–1982 valmistettu nelivetoisten traktoreiden malli, joka tunnetaan kestävyydestään ja voimakkaasta suorituskyvystään. Tämä malli tarjoaa vankan vaihtoehdon maatalouden monipuolisiin tarpeisiin.

Tehokas Dieselmoottori

Leyland 472 on varustettu 3.8 litran nelisylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 71 hevosvoiman tehoa. Moottorin suunnittelu mahdollistaa tehokkaan ja taloudellisen toiminnan vaikeissakin olosuhteissa, tarjoten riittävästi voimaa vaativiin maataloustöihin. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 18 gallonaa (noin 68.1 litraa), mikä takaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkausta​​​​​​.

Monipuolinen Voimansiirto ja Hydraulijärjestelmä

Leyland 472:ssa on 9-nopeuksinen vaihteisto, joka sisältää 9 eteenpäin suuntautuvaa ja 3 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta. Tämä mahdollistaa traktorille optimaalisen nopeuden ja tehon erilaisissa maatalouden töissä.

Traktori on varustettu itsenäisellä PTO:lla, jonka ansiosta lisälaitteiden käyttö on helppoa ja tehokasta​​​​.

Kestävä Rakenne ja Käyttäjäystävällisyys

Leyland 472:n 4×4 MFWD 4WD -rakenne yhdessä hydrostaattisen voimansiirron ohjauksen ja itsenäisten hydraulisten kuivalevyjarrujen kanssa tarjoavat erinomaisen hallittavuuden ja turvallisuuden.

Traktorin mitat ja paino on suunniteltu tasapainottamaan suorituskykyä ja käyttömukavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan maatalouden eri tehtäviin​​​​.

Yhteenveto

Leyland 472 on näyttänyt kykynsä luotettavana ja monipuolisena traktorina, joka sopii erinomaisesti maatalouden vaativiin olosuhteisiin. Sen tehokas moottori, monipuolinen voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan työkalun nykyaikaiselle maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *