8
Views

Ford 8N, valmistettu vuosina 1947–1952, on yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista traktoreista maatalouden historiassa. Sen tuotanto tapahtui Highland Parkissa, Michiganissa, ja traktori oli aikansa edelläkävijä monella tapaa.

Tehokas Moottori ja Voimansiirto

Traktorissa on Fordin valmistama 2.0 litran nelisylinterinen bensiinimoottori, joka tuottaa 23.24 hevosvoimaa PTO-testissä. Traktorissa on 4-nopeuksinen vaihteisto, joka mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa maataloustöissä​​​​.

Käytännöllisyys ja Monikäyttöisyys

Ford 8N on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, tarjoten mekaanisen ohjauksen ja manuaaliset rumpujarrut. Hydraulijärjestelmän kapasiteetti on 5 gallonaa (noin 18.9 litraa), ja traktorin nostokyky takana on 800 paunaa (noin 362 kg), mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin töihin​​​​.

Kestävyys ja Suorituskyky

Ford 8N on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Sen suunnittelussa keskityttiin helppoon huollettavuuteen ja pitkäikäiseen käyttöön, mikä on yksi syy, miksi näitä traktoreita näkee edelleen käytössä. Traktorin paino vaihtelee 2410–2717 paunan (noin 1093–1232 kg) välillä, mikä tekee siitä vakaa ja luja maastossa​​​​.

Yhteenveto

Ford 8N on ehdoton klassikko, joka yhdistää historiallisen merkityksen, käytännöllisyyden ja kestävän suorituskyvyn. Sen yksinkertainen mutta tehokas rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat perinteitä ja luotettavuutta maatalouskoneissa. Tämän traktorin suosio ja rakastettavuus ovat kestäneet vuosikymmeniä, ja se jatkaa olemassaoloaan maatalouden ikonina.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *