15
Views

Kubota Z482 on tehokas, vesijäähdytteinen kaksisylinterinen dieselmoottori, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn pienessä koossa. Sen 479 cc:n tilavuus ja 9.3 kW:n teho 3600 rpm nopeudella tekevät siitä ihanteellisen moottorin monenlaisiin sovelluksiin, tarjoten samalla Kubotan tunnetun luotettavuuden ja kestävyyden​​​​.

Tekniset Tiedot

Moottorin suunnittelu hyödyntää E-TVCS-indirektti-injektiota ja luonnollista imua, mikä parantaa polttoainetaloutta ja vähentää päästöjä. Sen pieni koko ja vähäinen melutaso tekevät siitä sopivan vaihtoehdon sekä teollisuus- että harrastekäyttöön.

Kubota Z482 tarjoaa myös käynnistysjärjestelmän, joka varmistaa nopean käynnistyksen kylmissä olosuhteissa​​.

Käyttö ja Huolto

Z482-moottori on suunniteltu pitkäikäiseksi ja vähäiseksi huoltotarpeeksi, kiitos sen korkealaatuisten komponenttien ja Kubotan innovatiivisen suunnittelun. Moottori on varustettu sähköisellä käynnistyksellä ja sen palvelusaika on pitkä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan vaativiinkin olosuhteisiin​​​​.

Kubota Z482 edustaa Kubotan sitoutumista laadukkaiden ja kestävien moottorien tuotantoon. Sen pieni koko, korkea teho ja vähäinen melutaso tekevät siitä monipuolisen ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin, ylläpitäen samalla Kubotan mainetta luotettavuuden ja innovaation saralla.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *