35
Views

Kubota EK1-261 on kompakti traktori, joka yhdistää tehokkuuden ja monikäyttöisyyden pieneen kokoon. Tämä traktori on varustettu Mitsubishi 24.4HP kolmisylinterisellä, nestemäisellä jäähdytyksellä varustetulla dieselmoottorilla, joka tarjoaa tarvittavan tehon monenlaisiin tehtäviin.

Traktorissa on neliveto ja se on varustettu kategoriassa 1, 3-pisteen linkityksellä hydraulisella piirin vaihtoyksiköllä, tarjoten 750kg nostokapasiteetin linkin päässä ja 540/540E RPM:n takavoimanoton​​.

Tekniset Ominaisuudet

EK1-261:n tekniset tiedot puhuvat puolestaan: traktorin paino ilman lisävarusteita on 1 tonni, ja se kykenee saavuttamaan 18.2 km/h matkanopeuden. Takarenkaat ovat kokoa 8.3×20 ja eturenkaat 6.00-12.

Kuljetuspituus on 2.677 metriä ja leveys 1.035 metriä. Moottorin teho on 18.2 kW ja se tarjoaa 76.3 Nm maksimiväännön 2500 rpm kierrosnopeudella, minkä mahdollistaa kolme sylinteriä ja V-vaiheen päästötaso​​.

Käyttömukavuus ja Lisävarusteet

Kubota on tunnettu käyttäjäystävällisyydestään, ja EK1-261 ei ole poikkeus. Traktori tarjoaa ergonomisesti muotoillun käyttöympäristön, jossa on helppokäyttöiset ja selkeästi merkityt hallintalaitteet.

Lisävarusteisiin kuuluu muun muassa etukuormaaja, jolla on 1.98 metrin maksiminostokorkeus, ja vakiovarusteena tulevat säädettävät työvalot takana sekä valinnainen etunostolaite ja neliosainen etupaino yhteispainoltaan 120 kg​​.

Kubota EK1-261 on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kompaktia, mutta suorituskykyistä traktoria. Sen luotettava moottori, käyttömukavuus ja laaja valikoima lisävarusteita tekevät siitä monipuolisen työkalun erilaisiin maatalous- ja ylläpitotehtäviin.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *