65
Views

Valmet 602 on vuosina 1978–1982 Brasiliassa valmistettu monipuolinen ja tehokas traktori. Sen 3-sylinterinen turbo dieselmoottori tuottaa 58 hevosvoimaa, tehden siitä erinomaisen valinnan erilaisiin maatalous- ja metsätöihin. Moottorin tilavuus on 3,3 litraa, ja se on varustettu öljykylpyilmansuodattimella ja 23:1 puristussuhteella​​.

Tekniikka ja Mitat

Traktorin voimansiirto tarjoaa 6 eteenpäin ja 2 taaksepäin vaihdetta, mahdollistaen joustavan toiminnan eri työtehtävissä. Valmet 602:n paino on välillä 6063 ja 6482 puntaa, ja sen akseliväli on 83 tuumaa, tarjoten vakautta ja hyvän ohjattavuuden​​​​.

Hydrauliikkaosaston Ursomatic-järjestelmä ja 7.13 gpm pumppuvirtaama tarjoavat tehokkaan ja luotettavan työkalun lisävarusteiden, kuten etukuormaajan, käyttöön​​.

Käyttömukavuus ja Suorituskyky

Valmet 602 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen, tarjoten hydrostaattisen ohjauksen ja standardin ohjaamon, joka mahdollistaa mukavan työskentelyn pitkiäkin aikoja. Sen kompakti rakenne ja voimakas vetokyky yhdistettynä luotettavaan suorituskykyyn tekevät siitä arvokkaan työkalun monenlaisiin maatalous- ja metsätyötehtäviin​​​​​​.

Valmet 602 osoittautuu luotettavaksi ja monikäyttöiseksi traktoriksi, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa. Sen tekniset ominaisuudet ja käyttömukavuus tekevät siitä arvostetun valinnan monille ammattilaisille.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *