17
Views

Kubota RTV 900 on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä, mukavuutta ja luotettavuutta vaikeissakin olosuhteissa. Tämän monikäyttöisen ajoneuvon kompakti koko yhdistettynä tehokkaaseen dieselmoottoriin tekee siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin maasto- ja kuljetustehtäviin.

Tekniset Tiedot

Kubota RTV 900 on varustettu Kubotan D902E2KV-moottorilla, joka tuottaa 15.4 kW:n tehon ja on kolmisylinterinen. Ajoneuvon paino ilman lisävarusteita on 0.95 tonnia, ja se pystyy saavuttamaan 40 km/h nopeuden.

Sen mitat ovat 3.11 metriä pituudeltaan, 1.6 metriä leveydeltään ja 1.98 metriä korkeudeltaan. RTV 900 tarjoaa automaattivaihteiston, jossa on kaksi nopeutta eteenpäin sekä maasto- ja teiden ajamiseen soveltuvat renkaat, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaihtelevaan maastoon​​​​.

Käyttömukavuus ja Huolto

Kubota RTV 900:n suunnittelussa on panostettu käyttäjän mukavuuteen ja ajoneuvon helppoon huoltoon. Voimakas ohjausjärjestelmä ja riittävä jousitus tarjoavat miellyttävän ajokokemuksen, kun taas kattava huoltosuunnitelma ja saatavilla olevat lisävarusteet takaavat ajoneuvon pitkän käyttöiän ja monipuolisuuden eri tehtävissä​​.

Kubota RTV 900 edustaa luotettavuutta ja suorituskykyä, joka täyttää nykyaikaisen maatalouden ja maanhoitotehtävien vaatimukset. Sen vankka rakenne, tehokas moottori ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan monenlaisiin töihin.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *