10
Views

Kubota F1900 asettaa uudet standardit kompakteille etuleikkureille tarjoten huippuluokan suorituskyvyn, joustavuuden ja ketteryyden. Tämän traktorin kompakti muotoilu mahdollistaa helpon liikkuvuuden ahtaissa paikoissa, missä suuremmat etuleikkurit eivät pääse toimimaan.

Kubotan kehittämä nelivetojärjestelmä varmistaa sujuvan voimansiirron ja tiukan kääntösäteen, tekee F1900:sta ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin​​.

Tekniset Tiedot

F1900 on varustettu Kubota D722 -dieselmoottorilla, joka tarjoaa 18 hevosvoiman tehoa 3200 rpm nopeudella. Tämä kolmisylinterinen, 719cc moottori yhdistettynä jalkapoljinta hallittavaan hydrostaattiseen vaihteistoon ja hydrauliseen leikkuulaitteen nostoon, tekevät F1900:sta tehokkaan ja helppokäyttöisen. Lisävarusteena saatavat multaustulpat sekä 48” että 54” leikkuulaiteille mahdollistavat monipuolisen käytön eri leikkuutehtävissä​​.

Suunnittelu ja Käyttömukavuus

Kubota F1900E malli (2WD) tarjoaa erinomaiset leikkuutulokset kaikissa olosuhteissa sen kompaktin traktorimittojen ja etuleikkurin ansiosta. Leikkuuleveys on säädettävissä 122 cm ja 137 cm välillä, mikä mahdollistaa joustavuuden eri kohteiden leikkaamisessa.

Traktorin suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän mukavuus ja tehokkuus, mikä tekee siitä luotettavan työkalun niin ammattilaiselle kuin vaativalle kotikäyttäjällekin​​.

Kubota F1900 asettaa korkeat standardit kompaktien etuleikkurien kategoriassa tarjoten ketteryyttä, tehokkuutta ja käyttömukavuutta. Sen tekniset ominaisuudet ja suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan monipuolisiin leikkuutehtäviin, olipa kyseessä sitten ammattimainen viheralueiden hoito tai vaativa kotipiha.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *