38
Views

Kubota D722 on 0.7 litran (719 cc, 43.9 kuutiotuumaa) kolmisylinterinen, vesijäähdytetty, luonnollisesti ahdettu dieselmoottori, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta ja tehokkuutta.

Tämä Kubotan valmistama moottori on varustettu pyöreällä polttokammioilla, hehkutulppilla, Bosch MD miniruiskutuspumpulla ja Bosch kuristintyyppisellä ruiskutussuuttimella, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin sovelluksiin​​​​.

Tekniset Tiedot

Moottorin tekniset tiedot osoittavat, että se tuottaa enimmäistehon 21.2 PS (15.6 kW; 20.9 HP) 3,600 rpm:n kierrosnopeudella ja maksimivääntömomentin 45.8 Nm (4.67 kgm; 33.8 ft-lb) 2,600 rpm:n kierrosnopeudella.

Sen puristussuhde on 23.0:1 tai 23.5:1, ja sylinterin halkaisija on 67.0 mm (2.64 tuumaa) ja männän iskunpituus 68.0 mm (2.68 tuumaa). Näiden tietojen perusteella Kubota D722 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä pienessä koossa, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin käyttötarkoituksiin​​.

Käyttö ja Huolto

D722:n huolto ja kunnossapito ovat suhteellisen yksinkertaisia, mikä lisää sen houkuttelevuutta erilaisissa teollisissa ja maatalouden sovelluksissa. Säännöllinen huolto ja oikea käyttö varmistavat moottorin pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Kubota on tunnettu moottoriensa kestävyydestä ja tehokkuudesta, ja D722 ei ole poikkeus. Se on suunniteltu vastaamaan tiukkoja vaatimuksia ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä​​.

Kubota D722 edustaa Kubotan insinööritaidon huippua, jossa yhdistyvät kompakti koko, tehokkuus ja kestävyys. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan moniin sovelluksiin, tarjoten käyttäjille luotettavan ja tehokkaan moottoriratkaisun.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *