103
Views

Ford 5600 on riviistutustraktori, jota valmistettiin vuosina 1975–1981. Se on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta ja tehokkuutta monenlaisiin maataloustöihin, yhdistäen klassisen suunnittelun ja modernin teknologian.

Suorituskyky ja Voima

Ford 5600:n voimanlähteenä toimii 3.8 litran, nelisylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 69 hevosvoimaa bruttotehona ja 65 hevosvoimaa nettotehona.

PTO-teho on vaikuttavat 60.5 hevosvoimaa, tarjoten riittävästi voimaa monenlaisiin PTO-käyttöisiin työlaitteisiin. Traktorin vetovoima on testattu 50.09 hevosvoimaksi, ja PTO-teho 60.49 hevosvoimaksi, mikä korostaa sen kykyä suoriutua vaativistakin maatalouden töistä​​​​.

Käyttömukavuus ja Ohjaus

Ford 5600 on varustettu tehokkaalla ohjauksella ja mekaanisilla märkälevyjarruilla, jotka parantavat käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Käyttäjän mukavuutta lisäävät avoin ohjaamo, valinnainen kaksi-postinen ROPS tai valinnainen ohjaamokabiini, joka on saatavilla lämmityksellä ja ilmastoinnilla. Näin ollen traktori tarjoaa mukavat työskentelyolosuhteet kaikissa olosuhteissa​​​​.

Mitat ja Hydraulijärjestelmä

Ford 5600:n mitat ovat suunniteltu tarjoamaan hyvän tasapainon käytettävyyden ja suorituskyvyn välillä. Sen paino vaihtelee 5475 – 7310 punnan välillä, riippuen varustelusta ja ohjaamovaihtoehdosta.

Hydraulijärjestelmässä on 2100 psi:n paine ja pumpun virtaus on 9.7 gpm, mikä varmistaa hyvän hydraulisen tehon lisälaitteiden käyttöön​​​​.

Ford 5600 on osoittautunut ajan saatossa monipuoliseksi ja luotettavaksi työkaluksi maatilalla, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn, käyttömukavuuden ja kestävyyden.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *