47
Views

John Deere 6610 on tehokas ja monipuolinen traktori, joka on valmistettu vuosina 1997-2001 John Deeren Mannheimin tehtaalla Baden-Württembergissä, Saksassa.

Sen suunnittelu ja rakentaminen heijastavat John Deeren sitoutumista kestävyyteen ja suorituskykyyn maatalouden tarpeisiin.

Teho ja suorituskyky

Traktorin sydämenä on John Deeren valmistama 6,8 litran 6-sylinterinen turboahdettu dieselmoottori, joka tuottaa 114 hevosvoimaa (85 kW). Moottorin rakenteessa on kuiva elementin ilmanpuhdistin ja 17:1 puristussuhde, mikä takaa moottorin tehokkuuden ja luotettavuuden.

Teho välittyy maahan 24 vaihteen PowrQuad-vaihteiston kautta, joka mahdollistaa jopa 40 km/h nopeudet, tehden traktorista ketterän ja monipuolisen työvälineen erilaisiin maataloustöihin.

Käyttömukavuus ja hallittavuus

John Deere 6610 on varustettu 4×4 MFWD-nelivedolla, tehohydrostaattisella ohjauksella ja hydraulisilla märkälevyjarruilla, jotka kaikki yhdessä takaavat erinomaisen hallittavuuden ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

Lisävarusteena saatava ohjaamo (ROPS vakiona) tarjoaa mukavan ja suojatun työympäristön kuljettajalle.

Hydraulijärjestelmä ja nostolaite

Traktorin hydraulijärjestelmä on suunniteltu tehokkaaksi ja monipuoliseksi, tarjoten 60 l/min pumpun tuoton ja 200 barin työpaineen, joka mahdollistaa monenlaisten työlaitteiden käytön. Takalaitteen nostovoima ja itsenäinen PTO (540/1000 kierrosta minuutissa) lisäävät traktorin monipuolisuutta, mahdollistaen erilaisten työlaitteiden käytön.

Mitat ja paino

John Deere 6610:n mitat ovat ketteryyden ja vakauden takaamiseksi suunniteltu optimaalisiksi: 10400 paunan (4717 kg) paino ja 104,3 tuuman (264 cm) akseliväli varmistavat hyvän painonjaon ja maavaran. Traktorin etu- ja takarenkaat (16.9R26 ja 18.4R38) tarjoavat hyvän pidon erilaisilla alustoilla.

Yhteenveto

John Deere 6610 on luotettava ja tehokas traktori, joka on suunniteltu kestämään vaativia maataloustöitä. Sen suorituskyky, hallittavuus ja käyttömukavuus tekevät siitä arvokkaan työvälineen nykyaikaiselle maatilalle. Traktorin tekniset ominaisuudet, kuten voimakas moottori, monipuolinen vaihteisto ja tehokas hydraulijärjestelmä, varmistavat, että työt sujuvat tehokkaasti ja taloudellisesti​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *