48
Views

Ford 1710 on kompakti hyötytraktori, joka valmistettiin vuosina 1983-1986. Se on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta ja monipuolisuutta pienimuotoisiin maatalous- ja pihatyöhön.

Tehokas Shibaura-moottori

Ford 1710:ssä on Shibauran valmistama 1,4 litran kolmisylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 26 hevosvoimaa (19,4 kW). Moottorin suunnittelussa on keskitytty tehokkuuteen ja kestävyyteen, mikä tekee traktorista ihanteellisen työkalun erilaisiin tehtäviin​​​​​​.

Monipuolinen voimansiirto ja hydrauliikka

Traktorissa on 12 eteenpäin ja 4 taaksepäin vaihteleva vaihteisto, joka tarjoaa joustavuutta ja tarkkuutta liikkeellelähdöissä ja työskentelyssä. Hydrauliikkajärjestelmä tukee 7,8 gallonaa minuutissa (29,5 l/min) virtausta, mikä mahdollistaa useiden työlaitteiden tehokkaan käytön​​​​.

Käyttömukavuus ja lisävarusteet

Vaikka traktori on varustettu perusmukavuuksilla, se tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää monenlaisia lisävarusteita, kuten keskikokoisen niittokoneen, lumilingon, etukuormaajan ja kaivurin. Tämä tekee Ford 1710:stä monipuolisen työkalun eri tehtäviin​​​​.

Yhteenveto

Ford 1710 on vankka ja monipuolinen traktori, joka on suunniteltu kestämään ja suoriutumaan monenlaisista tehtävistä. Sen tehokas moottori, joustava voimansiirto ja hydrauliikka sekä kyky käyttää useita lisävarusteita tekevät siitä erinomaisen valinnan pienille ja keskisuurille tiloille.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *