37
Views

John Deere 855 on kompakti hyötytraktori, joka oli tuotannossa vuosina 1986-1998. Sen tunnusomaisia piirteitä ovat kestävyys ja monipuolisuus, joiden ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä maatalouden että maisemoinnin tehtäviin.

Moottori ja Voimansiirto

Traktorin sydämessä sykkii Yanmarin valmistama 1.0 litran, 3-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 24 hevosvoimaa (17.9 kW). Moottori ja hydrostaattinen voimansiirto tarjoavat luotettavan suorituskyvyn ja tehokkaan voimantuoton kaikissa työolosuhteissa.

Traktori on varustettu joko kaksipyörävedolla (2WD) tai nelipyörävedolla (4WD), tarjoten hyvän pidon ja hallittavuuden erilaisilla alustoilla​​​​​​.

Hydrauliikka ja PTO

John Deere 855:n hydrauliikkajärjestelmän kapasiteetti on 4.5 gallonaa (17.0 litraa) ja se tarjoaa 2050 psi:n (141.3 bar) paineen, mikä mahdollistaa monipuolisen lisälaitteiden käytön. Traktorissa on itsenäinen PTO, joka toimii sekä takana että keskellä, mahdollistaen erilaisten työlaitteiden helpon liittämisen ja käytön​​​​.

Mitat ja Paino

John Deere 855:n akseliväli on 64 tuumaa (162 cm), ja sen paino vaihtelee 1790 ja 1870 punnan (811 ja 848 kg) välillä riippuen varustelusta. Kompaktit mitat ja järkevästi suunniteltu painojakauma tekevät traktorista ketterän ja helposti hallittavan​​​​.

Renkaat ja Liitännät

Traktorin vakiovarusteisiin kuuluvat renkaat tarjoavat hyvän pidon niin maataloustöissä kuin nurmikon hoidossakin. John Deere 855 on varustettu useilla liitännöillä, kuten keski- ja takapään PTO:lla sekä lisävarusteena saatavilla hydrauliikkaventtiileillä, jotka lisäävät koneen monikäyttöisyyttä​​​​.

John Deere 855 on osoittautunut luotettavaksi ja monipuoliseksi traktoriksi, joka soveltuu monenlaisiin tehtäviin niin pienillä maatiloilla kuin suurissa puutarhoissa tai nurmikoilla. Sen tehokas moottori, edistyksellinen voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikkiin maatalouden ja maisemoinnin tarpeisiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *