34
Views

John Deere 6330 on vuosina 2007–2012 Saksassa valmistettu maataloustraktori, joka on osa John Deeren 6030-sarjaa. Tämä malli on suunniteltu tarjoamaan tehokkuutta, monipuolisuutta ja mukavuutta monenlaisiin maataloustöihin.

Tehokkuus ja Suorituskyky

6330 mallissa on John Deeren 4.5 litran nelisylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa jopa 105 hevosvoimaa bruttotehona. PTO-teho vaihtelee 81 hevosvoimasta vuosimallien 2007–2009 malleissa 85 hevosvoimaan vuodesta 2010 eteenpäin​​​​.

Traktorin moottori on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta, ja sen huippunopeus on jopa 40 km/h, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nopeita siirtymiä vaativiin töihin​​.

Mukavuus ja Käyttäjäystävällisyys

John Deere 6330:ssä on valinnainen neliveto (MFWD), hydrostaattinen ohjaus, hydrauliset märkälevyjarrut ja valinnainen ohjaamo, joka on varustettu modernilla ohjausjärjestelmällä ja mukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla.

Tarjolla on useita vaihteistovaihtoehtoja, mukaan lukien 12-nopeuksinen täyssynkronoitu, 16-nopeuksinen synkronoitu voimansiirto sekä 16- ja 24-nopeuksiset osittaiset voimansiirrot, jotka tarjoavat joustavuutta ja tarkkuutta erilaisissa maataloustöissä​​​​.

Monipuolisuus ja Kestävyys

6330 malli on suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi, tarjoten 4,450 lbs (noin 2018 kg) nostokyvyn, mikä tekee siitä sopivan erilaisten työkalujen ja lisälaitteiden käyttöön.

Traktorin polttoainesäiliön kapasiteetti on 43.6 gallonaa (noin 165 litraa), mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkaustarvetta. Lisäksi traktorissa on moderni hydrauliikkajärjestelmä, joka tarjoaa tehokkuutta ja tarkkuutta hydraulisten työkalujen käytössä​​.

Yhteenveto

John Deere 6330 on erinomainen valinta maatalousyrittäjille, jotka arvostavat tehokkuutta, monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Sen suorituskykyiset moottorit, joustavat vaihteistovaihtoehdot ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan työjuhdan monenlaisiin maataloustöihin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *