29
Views

John Deere 6910 on osa John Deeren 6000 TEN -sarjaa, valmistettu vuosina 1997–2001. Tämä nelivetoisen rivi-viljelytraktorin suunnittelu keskittyy voimaan, kestävyyteen ja monipuolisuuteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan laajalle kirjolle maatalouden töitä.

Tehokas Moottori ja Suorituskyky

Traktorin sydämenä toimii John Deere 6.8 litran 6-sylinterinen turboahdettu dieselmoottori, joka tuottaa 140 hevosvoimaa. Moottorin suurin vääntömomentti on 610 Nm 1400 kierroksella minuutissa, tarjoten riittävän voiman vaativiinkin tehtäviin. Traktorin polttoainesäiliön kapasiteetti on 207 litraa, mahdollistaen pitkät työpäivät ilman tarvetta jatkuvalle tankkaukselle​​​​​​.

Vaihteistot ja Hydraulijärjestelmä

John Deere 6910 tarjoaa useita vaihteistovaihtoehtoja, mukaan lukien 24-nopeuksinen PowrQuad ja 18-nopeuksinen PowerShift, jotka molemmat tarjoavat käyttäjälle joustavuutta ja tehokkuutta työskentelyyn. Traktorin hydraulijärjestelmä on suunniteltu tukemaan monipuolista lisävarustevalikoimaa, tarjoten 2900 psi:n työpaineen ja korkealaatuisen tehon hallinnan​​​​.

Mitat, Paino ja Muut Ominaisuudet

John Deere 6910:n akseliväli on 264 cm, ja se painaa noin 5171 kg. Traktorin mitat ja paino varmistavat vakaan toiminnan erilaisissa maastoissa. Lisäksi traktori on varustettu teleskooppisilla vetovarsilla ja itsenäisellä PTO:lla, joka tehostaa erilaisten työlaitteiden käyttöä​​​​.

Yhteenveto

John Deere 6910 yhdistää voiman, monipuolisuuden ja kestävyyden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen valinnan maatalouden moninaisiin tarpeisiin. Sen tehokas moottori, joustavat vaihteistovaihtoehdot ja luotettava hydraulijärjestelmä varmistavat, että tämä traktori on valmis kohtaamaan laajan kirjon työtehtäviä tehokkaasti ja taloudellisesti.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *