37
Views

Ford TW35 on vuosina 1983–1986 Belgiassa valmistettu rivi-viljelytraktori, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet maatalouden vaativiin töihin.

Tehokkuus ja Voima

Traktori on varustettu 6.6 litran kuusisylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 187 hevosvoimaa. Tehokas moottori yhdistettynä 16-nopeuksiseen osittaiseen voimansiirtoon tekee TW35:stä erittäin suorituskykyisen maatalouskäytössä.

Traktorin hydraulijärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan korkea 2500 psi:n työpaine ja 32.2 gpm:n kokonaisvirtaus, mikä mahdollistaa monipuolisten työkalujen ja laitteiden käytön​​​​.

Mitat ja Kapasiteetti

Ford TW35:n mitat ovat pituudeltaan 178.3 tuumaa, leveydeltään 83.5 tuumaa ja korkeudeltaan 114.6–115.7 tuumaa riippuen varustelusta. Paino vaihtelee 6,210 kg:sta 6,520 kg:aan varustelusta riippuen, ja polttoainesäiliön kapasiteetti on 284 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkaustarvetta. Lisäksi saatavilla on 378.5 litran polttoainesäiliö Series II -malleissa​​.

Monipuoliset Ominaisuudet

Traktori tarjoaa sekä 2WD että 4WD vaihtoehdot, mikä parantaa sen soveltuvuutta erilaisille alustoille ja työtehtäville. Hydraulinen voimansiirto, eroavat hydrauliset märkälevyjarrut sekä vakiona ilmastointi sisältävä ohjaamo tai valinnainen ROPS tekevät TW35:stä käyttäjäystävällisen ja turvallisen vaihtoehdon pitkille työpäiville​​​​.

Yhteenveto

Ford TW35 yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, kestävyyden ja monipuolisuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen traktorin monenlaisiin maataloustöihin. Sen vahva moottori, kehittynyt hydraulijärjestelmä ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet varmistavat, että TW35 on luotettava valinta maatilan eri tarpeisiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *