41
Views

Zetor 9540 on vuosina 1991–1999 Tšekin tasavallassa valmistettu traktori, joka tunnetaan kestävyydestään ja tehokkuudestaan. Tämä malli on osa Zetorin Range 3 -sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti maatalouskäyttöön tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä monenlaisissa olosuhteissa.

Tekniset Ominaisuudet

Traktorin sydämenä toimii Zetor Z 1001 turboahdettu nelisylinterinen dieselmoottori, jonka tilavuus on 4,2 litraa. Moottori tuottaa 93 hevosvoimaa (69,4 kW), mikä tekee siitä voimakkaan työkalun maatalouden tarpeisiin.

Traktori on varustettu 18-vaihteisella synkromesh-vaihteistolla, joka sisältää 18 eteenpäin suuntautuvaa ja 6 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaen tarkan hallinnan ja monipuolisen nopeusvalikoiman eri työtehtäviin​​​​.

Käyttömukavuus ja Suorituskyky

Zetor 9540 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen, sisältäen vakiona ohjaamolämmittimen sekä tehokkaat hydrauliset märkälevyjarrut. Hydraulijärjestelmä tarjoaa kolme venttiiliä ja suuren öljyvirtauksen, mikä takaa hyvän suorituskyvyn lisävarusteiden kanssa. Traktorin ohjausjärjestelmä on hydrostaattinen, ja neliveto varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa​​​​.

Mitat ja Nostokyky

9540:n akseliväli on 93,5 tuumaa (237 cm), ja se painaa 8426 paunaa (3822 kg), mikä tekee siitä vankan ja vakaa-alustaisen traktorin. Traktorin takanostolaitteen maksimikapasiteetti on 8598 paunaa (3900 kg), joten se kykenee käsittelemään raskaitakin kuormia​​​​.

Yhteenveto

Zetor 9540 on luja ja monipuolinen traktori, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden erilaisiin maataloustöihin. Sen tehokas moottori, monipuoliset vaihteet ja kestävä rakenne tekevät siitä arvokkaan työkalun maatiloille.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *