62
Views

Ford 4100 on 2WD hyötytraktori, joka valmistettiin vuosina 1975–1981. Tämä Fordin valmistama traktori oli suunniteltu monipuoliseksi työjuhdaksi maatilalle, yhdistäen luotettavuuden ja tehokkuuden kompaktissa paketissa.

Tehokas ja Kestävä Moottori

Ford 4100 käyttää 3,0 litran, kolmisylinteristä, luonnollisesti hengittävää dieselmoottoria, jonka teho on 52 hv (38,8 kW) 2200 kierroksella minuutissa. Moottorin kompressiosuhde on 16.3:1, mikä tarjoaa vankan suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa​​.

Käyttäjäystävällinen Suunnittelu

Traktorin ohjaus on tehostettu, ja se on varustettu mekaanisilla märkälevyjarruilla. Käyttäjän mukavuutta lisäävät avoin ohjaamo tai valinnainen ohjaamokabiini. Lisäksi Ford 4100 tarjoaa itsenäisen 540 rpm:n PTO:n ja mekaanisen taka-akselilukon, mikä tekee työlaitteiden käytöstä joustavaa ja tehokasta​​​​.

Kompakti ja Ketterä

Ford 4100:n mitat ovat käyttäjäystävälliset; se on 136,2 tuumaa pitkä ja 70,5 tuumaa leveä, ja sen akseliväli on 77,2 tuumaa. Nämä mitat tekevät traktorista ketterän ja helposti käsiteltävän erilaisissa maataloustöissä ja ahtaissa tiloissa​​.

Ford 4100 on osoittautunut luotettavaksi ja kestäväksi työkaluksi maataloudessa, tarjoten tehokkaan suorituskyvyn monenlaisissa työtehtävissä. Sen käyttäjäystävällinen suunnittelu ja kestävä rakenne tekevät siitä arvokkaan lisän mille tahansa maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *