7
Views

Ford 3910 on maataloustraktori, joka tuotettiin vuosina 1983–1989. Tämä malli tunnetaan luotettavuudestaan ja monikäyttöisyydestään, tarjoten vankan suorituskyvyn monenlaisiin maatilan töihin.

Suorituskyky ja Voima

Ford 3910 on varustettu 3,1 litran, kolmisylinterisellä, suorasuihkutteisella dieselmoottorilla, joka tuottaa 50 hevosvoiman tehoa ja 187 Nm:n vääntömomentin 1400 rpm kierrosluvulla. Traktorin voimanlähteenä toimii riippumaton PTO, jonka teho on 42 hevosvoimaa, tarjoten vahvan suorituskyvyn työkoneiden käyttöön.

Mitat ja Paino

Traktorin mitat ovat pituudeltaan 3,23 metriä, leveydeltään 1,76 metriä ja korkeudeltaan 2,37 metriä, joka tekee siitä sopivan kokoisen erilaisiin maataloustöihin. Kaksivetoisen version paino on 2090 kg ja nelivetoisen version paino on 2305 kg, mikä antaa vakaan alustan monipuolisille työtehtäville.

Hydraulijärjestelmä ja Ohjaus

Ford 3910:ssä on avoin keskushydraulijärjestelmä, jossa on 7,7 gpm:n virtausnopeus, tarjoten riittävän voiman lisävarusteiden ja työkoneiden käyttöön. Voiman ohjaus ja erilaiset märkälevyjarrut takaavat sujuvan ja turvallisen käyttökokemuksen.

Yhteenveto

Ford 3910 on erinomainen valinta maatalousyrittäjille, jotka arvostavat luotettavuutta, monipuolisuutta ja suorituskykyä. Sen vahva moottori, kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen traktorin monenlaisiin maatalouden töihin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *