48
Views

Timberjack 810B:n käyttöpaino on 11,2 tonnia, ja se on varustettu Timberjackin valmistamalla nosturilla, jonka malli on TJ 51 F65 87/96. Sen vakiovarusteisiin kuuluvat renkaat ovat kokoa 600/700-22.5.

Nosturin nostokyky on 110 kN ja nettopaino, jonka se voi nostaa, on 8,5 tonnia. Tämä tekee siitä erittäin kykenevän laitteen metsätöissä, missä suurten puumäärien siirtely on arkipäivää.

Mitat ja Kuljetus

Koneen kuljetusmitat ovat pituudeltaan 8,56 metriä, leveydeltään 2,66 metriä ja korkeudeltaan 3,7 metriä, mikä tekee siitä suhteellisen helpon kuljettaa työmaalta toiselle. Kahdeksan renkaan ansiosta sen vakaus ja liikkuvuus metsäisessä maastossa on erinomainen.

Erikoisvarusteet ja Ympäristövaikutus

Erityisvarusteena Timberjack 810B:hen voi lisätä telat, jotka parantavat sen suorituskykyä pehmeässä maastossa tai haastavissa olosuhteissa.

Vaikka sen tarkat päästötiedot ja polttoaineenkulutus eivät ole tässä arviossa käytettävissä, on tärkeää huomioida, että nykyaikaiset metsäkoneet on suunniteltu ympäristöystävällisemmiksi ja tehokkaammiksi kuin koskaan aikaisemmin.

Yhteenveto

Timberjack 810B on vahva ja luotettava työkalu metsänhoitoon. Sen vankka rakenne, tehokas nosturi ja hyvät kuljetusmitat tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin metsätöihin. Vaikka teknologian kehittyessä markkinoille tulee uudempia malleja, 810B pysyy arvostettuna vaihtoehtona sen kestävyyden ja suorituskyvyn ansiosta.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *