40
Views

David Brown 1690, valmistettu vuosina 1980-1984 Meltham Millsin tehtaalla Huddersfieldissä, Englannissa, edustaa aikakautensa maatalouskoneiden huippua. Tämä traktori on yhtä kuin J.I. Case 1690, mikä kertoo sen vankasta laadusta ja suorituskyvystä.

Voimanlähde ja Suorituskyky

1690-malli käyttää J.I. Case -moottoria, 5,4 litran kuusisylinteristä dieselmoottoria, joka tuottaa 91.3 hevosvoimaa (67.1 kW) 2200 kierroksella minuutissa.

Moottorin vääntömomentti ja teho varmistavat, että traktori selviytyy vaivattomasti maatalouden eri tehtävistä. Tämän tehokkuuden ansiosta David Brown 1690 on erinomainen valinta monipuolisiin työtehtäviin​​​​.

Rakenne ja Mukavuus

Traktori on saatavilla sekä 2WD että 4WD versioina, ja siinä on voimakkaat hydrauliset märkälevyjarrut sekä tehostettu ohjaus. Valinnaisena varusteena on tarjolla kaksi tolpan ROPS-ohjaamo tai täysin suljettu ohjaamo, mikä lisää käyttömukavuutta.

Lisäksi 1690-mallissa on 12 nopeutta eteenpäin ja 4 taaksepäin, mikä mahdollistaa tarkan hallinnan työskentelyn aikana​​​​.

Hydraulijärjestelmä ja PTO

1690-mallin hydraulijärjestelmä on avoin keskusjärjestelmä, jossa on 20 gpm:n (75.7 lpm) pumppuvirtaus. Traktorissa on kategoria II:n kolmipistekiinnitys ja itsenäinen PTO, joka toimii 540/1000 kierroksella minuutissa, varmistaen monipuolisen työkalujen käytön​​​​.

David Brown 1690 on osoittautunut ajan mittaan luotettavaksi ja kestäväksi työkoneeksi maatalouden tarpeisiin. Sen suorituskyky, rakenteellinen lujuus ja käyttömukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaiseen maatalouteen.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *