48
Views

Zetor 12045, valmistettu vuosina 1974-1987 Brnossa, Tšekkoslovakiassa, on tunnettu kestävyydestään ja tehokkuudestaan maatalouden raskaissa töissä.

Tämä nelivetoisena (MFWD 4WD) toteutettu traktori yhdistää voiman ja monipuolisuuden tavalla, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin maatilan töihin.

Teho ja Suorituskyky

Zetor 12045:n sydämenä on Zetor Z 8601 -dieselmoottori, jonka kuusi sylinteriä ja 6.8 litran tilavuus tuottavat 120 hevosvoimaa. Moottorin suunnittelu tarjoaa vankan suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka on tärkeää pitkien työpäivien ja vaativien tehtävien aikana.

Traktorin synkronoitu vaihteisto, jossa on 16 eteenpäin suuntautuvaa ja 8 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaa joustavan ja tehokkaan voimansiirron erilaisissa maastoissa ja työolosuhteissa​​​​​​.

Käyttömukavuus ja Hydraulijärjestelmä

Hydrostaattinen ohjaus ja hydrauliset kuivalevyjarrut parantavat käyttömukavuutta ja tekevät traktorin hallinnasta sujuvaa. Vakiovarusteena oleva ohjaamo lisää käyttömukavuutta, ja traktorin avoin keskushydrauliikkajärjestelmä varustettuna yhdellä venttiilillä tukee monipuolisten työlaitteiden käyttöä.

Traktorin hydrauliikkapumppu tarjoaa 8.4 gpm:n (31.8 lpm) virtauksen, mikä varmistaa riittävän hydraulitehon laitteiden tehokkaaseen käyttöön​​​​​​.

Mitat ja Paino

Zetor 12045:n ulottuvuudet – 4.26 metriä pitkä, 1.95 metriä leveä ja 2.5 metriä korkea – yhdistettynä 4.79 tonnin painoon, tekevät siitä vakaudeltaan ja käsiteltävyydeltään erinomaisen traktorin. Suuret takarenkaat (18.4-34) ja pienemmät eturenkaat (14.9-24) parantavat maasto-ominaisuuksia ja varmistavat hyvän pidon kaikentyyppisillä pinnoilla​​.

Zetor 12045 on todistanut kykynsä luotettavana ja tehokkaana työkoneena, joka kestää vuosikymmenten käytön maataloudessa. Sen suorituskyky, käyttömukavuus ja monipuolisuus tekevät siitä arvokkaan hankinnan mille tahansa maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *