59
Views

Valtra 6350Hi, osa HiTech 6050 -sarjaa, on osoittautunut luotettavaksi ja monipuoliseksi työjuhdaksi maatalouden moninaisiin tarpeisiin. Valmistettu Suolahdessa, Suomessa vuosina 2004-2006, tämä traktori yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja kestävyyden.

Moottori ja Teho

Traktorissa on SisuDiesel 44 DT -moottori, 4-sylinterinen turboahdettu dieselmoottori, joka tuottaa 99.2 hevosvoimaa (74.0 kW) 2200 kierroksella minuutissa. Moottorin iskutilavuus on 4.4 L, ja se tarjoaa vahvan suorituskyvyn monenlaisiin maatalouden tehtäviin. Moottorin suunnittelu takaa tehokkaan ja taloudellisen toiminnan eri olosuhteissa​​​​.

Käyttömukavuus ja Hydraulijärjestelmä

Traktori on varustettu 4×4 MFWD 4WD -vetotavalla, tehokkaalla voimansiirrolla ja hydraulisilla märkälevyjarruilla, jotka takaavat hyvän hallittavuuden ja turvallisuuden.

HiTech-vaihteisto, jossa on 36 vaihdetta eteen ja taakse, mahdollistaa tarkan ja joustavan hallinnan työtehtävissä. Hydraulijärjestelmä tarjoaa 19.3 gpm (73.1 lpm) pumpun virtauksen, mikä mahdollistaa monipuolisten työlaitteiden tehokkaan käytön​​​​.

Mitat ja Kestävyys

Valtra 6350Hi:n mitat ovat suunniteltu tarjoamaan hyvä vakaus ja manööveröintikyky erilaisissa maastoissa. Traktorin paino on 4660 kg, mikä takaa hyvän painopisteen ja vähentää maaperän tiivistymistä. Standardivarusteisiin kuuluvat renkaat (etu: 14.9R24, taka: 18.4R34) varmistavat erinomaisen pidon eri työolosuhteissa​​.

Valtra 6350Hi yhdistää nykyaikaisen tekniikan, kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan maatalouden ammattilaisille. Traktorin suunnittelu ja ominaisuudet vastaavat nykypäivän vaativiin tarpeisiin, tarjoten tehokkuutta ja luotettavuutta maataloustyöhön.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *