28
Views

Zetor 8045 on tehokas ja monipuolinen riviviljelytraktori, joka valmistettiin Tšekkoslovakiassa vuosina 1968–1987. Tämä traktori on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä maatalouden eri tehtävissä.

Tekniset Tiedot

Zetor 8045:n sydämenä toimii 4,6 litran 4-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 85 hevosvoimaa. Sen voimansiirto sisältää 16 eteenpäin suuntautuvaa ja 8 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaen joustavuuden ja tehokkuuden työskentelyssä.

Traktori on varustettu 4×4 MFWD 4WD -vetotavalla ja sen vakiovarusteisiin kuuluu hydraulijärjestelmä, jossa on avoin keskus ja yksi venttiili. Pumppuvirtaus on 8.4 gpm, mikä takaa hyvän hydraulisen tehon​​​​.

Mitat ja Paino

Zetor 8045:n paino on 4149 kg, ja se on varustettu 11.2-24 eturenkailla sekä 16.9-34 takarenkailla. Nämä mitat tarjoavat vakauden ja hallittavuuden erilaisilla maaperillä. Traktorin vetokyky 3-pistekytkennässä on vaikuttava 3400 kg, mikä mahdollistaa monenlaisten työlaitteiden käytön​​.

Käyttökokemus

Zetor 8045:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjän mukavuuteen ja ergonomiaan, mikä näkyy sen vakiovarusteena olevassa ohjaamossa. Traktori on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään, ja se on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin maanviljelijöiden tarpeita.

Sen monipuoliset tekniset ominaisuudet ja vahva rakenne tekevät siitä ihanteellisen työkalun monenlaiseen maataloustyöhön.

Zetor 8045 on klassikko, joka yhdistää voiman, kestävyyden ja monipuolisuuden, tehden siitä arvokkaan lisän mihin tahansa maatilan kalustoon.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *