35
Views

Valtra A93 HiTech on vuosina 2012-2017 tuotettu traktori, joka edustaa Valtran tarjontaa 75-100 hevosvoiman luokassa. Traktori on suunniteltu tarjoamaan tehokkuutta ja monipuolisuutta maataloustöihin, yhdistäen modernin teknologian ja käyttömukavuuden.

Tekniset Tiedot

A93 HiTech käyttää 3,3 litran 3TI Sisu moottoria, joka tuottaa 101 hevosvoimaa 2270 rpm:n kierrosnopeudella ja tarjoaa 370 Nm vääntömomentin 1500 rpm:ssä. Tämä tekee siitä vahvan suorittajan vaativissakin töissä.

Traktorissa on 12+12 synkronoidut vaihteet ja hydrostaattinen käänteenvaihdin, mikä lisää käyttömukavuutta ja tekee traktorista helppokäyttöisen. Huippunopeus on 40 km/h, ja hydrauliikan pumppukapasiteetti on 52 litraa minuutissa, mikä mahdollistaa tehokkaan työlaitekäytön​​​​.

Mitat ja Paino

Valtra A93 HiTech on 416 cm pitkä, 239 cm leveä ja korkeudeltaan 271 cm. Traktorin paino on 3750 kg, mikä tekee siitä vakaa ja turvallisen ajettavan erilaisissa maastoissa. Polttoainesäiliön tilavuus on 90 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkauksen tarvetta​​.

Käyttökokemus ja Uudistukset

A93 HiTech toi sarjaan monia parannuksia verrattuna edeltäjiinsä. Uusi tehokkaampi ja taloudellisempi moottori, parempi voimansiirto ja elektroninen nostolaitekontrolli ovat esimerkkejä uudistuksista, jotka lisäävät traktorin houkuttelevuutta.

Traktorin ohjaamo on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, tarjoten paremman näkyvyyden ja mukavuuden käyttäjälle. Lisäksi traktoriin on saatavilla lukuisia lisävarusteita, kuten ilmastointi ja etunostolaite, jotka tekevät siitä vieläkin monipuolisemman työkalun maatilalle​​.

Valtra A93 HiTech osoittaa Valtran sitoutumista tuottaa traktoreita, jotka vastaavat modernin maatalouden tarpeisiin. Sen tekniset ominaisuudet ja käyttömukavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaiseen maataloustyöhön.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *